Mainos

Vauvan yöheräilyt loppuivat äidin tuttikikan ansiosta: "Tuo on nerokasta!"

Brittiäidin kikkaa on kutsuttu nerokkaaksi.

Laura Gersonin  Amelia-vauvalla oli tapana herätä useita kertoja yössä. Kun tyttö oli kolmen kuukauden ikäinen, huomasi äiti vauvamonitorin kautta tyttärensä hamuilevan yöllä pinnasängyssään tuttia suuhunsa ja alkavan itkeä, kun tuttia ei löytynytkään. Sen jälkeen Gerson on turvautunut kenties hieman tavanomaisesta poikkeavaan tapaan nykyään 11 kuukauden ikäisen lapsensa kanssa.

Äiti nimittäin laittaa tyttönsä nukkumaan, ei yhden tai kahden, vaan kymmenen tutin kanssa. Näin ollen Amelia enemmän kuin todennäköisesti onnistuu löytämään tutin viereltään.

Englantilainen Gerson jakoi kikan alunperin Facebookin The Motherload -ryhmässä, josta se lähti lähti leviämään muiden vanhempien tietoisuuteen.

– Tuo on nerokasta! Miksen tullut ajatelleeksi tuota, kun tyttöni oli pikkuruinen, kommentoi Danielle-niminen äiti.

– Me teimme näin! Voit ostaa myös pimeässä hohtavia tutteja – meillä on useita, totesi puolestaan kikan nimeen vannova Salina.

Gersonin mukaan pian vuoden täyttävä Amelia nukkuu tuttikikan ansiosta nyt 12–13 tuntia yössä, joten ei liene ihme, että moni vanhempi tarttuu niksiin kuin viimeiseen oljenkorteensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– 99 prosenttia ajasta hän vain halusi tutin rauhoittavan hänet takaisin uneen... Kun hänellä oli niitä siellä paljon, hän oli aika rauhallinen nukahtaen niitä kädessäänkin, Gerson kertoi PopSugar-sivustolle.

Äidin mukaan tyttö ei käytä tutteja juurikaan päivisin, mutta yöaikaan tutti toimii rauhoittavana tekijänä. Kikka oli järkeenkäypä, kun Amelia ei kerran muuta halunnut kuin löytää tutin stressaantumatta. Nyt tyttö nukkuu läpi yön, eikä äidin ole tarvinnut herätä öisin tätä rauhoittamaan.

– Onnellinen vauva, onnellinen äiti, Gerson kiteyttää.

Gerson on hämmentynyt kikan levittyä ympäri maailman, mutta tiedostaa, ettei ole idean alkuperäinen äiti.

– Tiedän, että moni ihminen tekee näin ja on tehnyt näin, mutta näen asian niin, että jos joku ei ollut tullut ajatelleeksi tätä, ja se toimii, niin se on mahtavaa, Gerson kertoo The Motherload -sivustolla.

***

8:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.