Vauva yritettiin viedä kotoaan – perhe uskoo, että koira esti kidnappauksen

Amerikkalaisperhe uskoo, että kidnappaaja yritti viedä heidän vauvansa. Pihalla ollut Lola-koira kuitenkin tuli väliin.

Ohiolaisperhe kiittää koiraansa kidnappauksen estämisestä. Perhe uskoo, että heidän koiransa suojeli perheen hieman yli puolivuotiasta vauvaa kidnappaukselta, kertoo CBS.

Lapsi hävisi kodin lattialta

Tapahtumasarja käynnistyi, kun Jordyn Pamer ja Zachary Phillips saapuivat kotiin. Jordyn päätti käydä suihkussa; Zachary aikoi mennä nokosille, koska tekee yötöitä.

Perheen poika, Zeke, istui turvakaukalossaan. Kun Jordyn tuli suihkusta, kaukalo oli kadonnut.

– Se oli kuin pahin painajainen tulisi todeksi. Sanoin: "Hän on poissa", Jordyn kuvaa.

Pihalla perheen koira haukkui ja murisi.

Lapsi löytyi pihalta

Pari alkoi paniikissa etsiä vauvaa. Lopulta Jordyn löysi hänet asunnon keskeneräisen kellarin oven edestä. Zeke oli edelleen istuimessaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pari uskoo, että joku oli yrittänyt kidnapata Zeken, mutta törmännyt takapihalla perheen koiraan, Lolaan. Lola oli kiinnitettynä hihnaan, joka riittää kellarin ovelle.

– Uskon, että se, jolla poikani oli, avasi oven lähteäkseen lapsen kanssa, uskon koirani tervehtineen häntä ja hän pelästyi, jätti lapsen ja pakeni, Jordyn kuvailee.

Poliisi tutkii tapausta

Noin kuukautta aiemmin parin kotona oli käynyt sosiaalipalveluiden edustajaksi esittäytynyt nainen, joka kertoi, että perheestä oli tehty ilmoitus.  

Mitään ilmoitusta ei ollut olemassa. Jordyn uskoo, että naisella on jotakin tekemistä tapahtuneen kanssa. Myös naapurit ilmoittivat kohdanneensa saman naisen.

Poliisi tutkii tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat