Neuvokas 8-vuotias pelasti siskonsa kidnappaukselta: "Kenenkään ei pitäisi tuntea sellaista pelkoa"

24-vuotias mies kaappasi auton ja yritti kaasuttaa pois lapset takapenkillään. Neuvokkaan 8-vuotiaan toiminta pelasti tilanteen.

8-vuotias Chance pelasti siskonsa Skylerin ja itsensä mahdolliselta kidnappaukselta. Lapset olivat 69-vuotiaan isoäitinsä kanssa terveyskeskuksessa, kun he joutuivat pelottavaan tilanteeseen Ohiossa.

24-vuotias mies yritti kaapata

Isoäiti Nita Coburn parkkeerasi auton ja lähti auttamaan tytärtään. Lapset jäivät takapenkille.

Heti sen jälkeen, kun isoäiti poistui autosta, 24-vuotias mies ryntäsi kuskin paikalle ja yritti kaasuttaa pois. Nita havaitsi tilanteen kuultuaan lasten huutavan. Hän yritti juosta auton kiinni ja raahautui jonkun matkaa sen mukana.

– Aina, kun ajattelen sitä, itken. Se on kammottavin tunne koko maailmassa, Nita kuvailee kidnappaushetkeä.

– Auto ei haitannut minua lainkaan, vaan kaksi pikkuista... Kenenkään ei pitäisi tuntea sellaista pelkoa, ei kenenkään.

Chance veti siskonsa ulos

Takapenkillä Chance ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi.

– Pieni poika avasi oven paetakseen ja pieni tyttö yritti hypätä myös ulos, mutta mies piti tytön hupusta kiinni eikä antanut hänen poistua, poliisi kuvaili tilannetta Facebookissa.

Myös Nita näki miehen käden pitävän kiinni tytöstä.

– Kun tyttö yritti paeta, hänen pikkuveljensä tarttui häneen ja kiskoi hänet kidnappaajan luota. He molemmat putosivat ulos liikkuvasta ajoneuvosta.

"Tämä pieni poika on sankari"

Kidnappauksesta syytetty mies jäi pian kiinni. Chance on kerännyt kiitosta siskonsa auttamisesta.

– Tämä pieni poika on sankari. Siitä ei ole epäilystäkään. Hän veti siskonsa ulos autosta olematta huolissaan oman turvallisuutensa vuoksi. Tuossa iässä se on uskomatonta, poliisipäällikkö Rodney Muterspaw kommentoi.

Kidnappausta yrittänyt mies on huumeriippuvainen. Hän sai syytteen muun muassa kidnappauksen yrityksestä ja auton varastamisesta.

Lähteet: Yahoo.com, CNN, Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat