Päiväunilta vasta keskellä yötä herännyt äiti ilmoitti 3- ja 4-vuotiaat kidnapatuiksi – poliiseille selvisi pian oikea syy, mikseivät lapset olleet kotona

Texasilaissivusto Fort Worth Star-Telegram kertoo äidistä, joka unohti lapsensa päiväkotiin kokonaiseksi yöksi.

Kahden tyttölapsen äiti ilmoitti yllättäen poliisille 3- ja 4-vuotiaiden lastensa olevan kidnapattuja. Paikallinen poliisi tiedotti Facebookissa, että lasten kidnappauksesta epäiltiin 37-vuotiasta Christopheria, joka on etsintäkuulutettu aiemman rikostaustansa vuoksi.

Poliisi kuvaili lasten olevan välittömässä vaarassa.

Poliisi pääsi lasten jäljille

Kiitos Amber Alert -lapsikaappaushälytysjärjestelmän sekä paikallisten uutismedioiden, poliisi pääsi lasten jäljille.

Etsintöjen edetessä selvisi, etteivät lapset olleet missään vaiheessa vaarassa. Heitä ei oltu alun alkaenkaan kidnapattu.

Kävi nimittäin ilmi, että nimettömänä pysyttelevä perheenäiti oli unohtanut hakea lapsensa päivähoidosta edellisenä päivänä.

Nainen oli nukahtanut päiväunilleen noin kello 13 aikoihin ja herännyt vasta ennen puolta yötä. Koska lapset eivät olleet kotona, äiti oli ilmoittanut heidät kadonneiksi. 

Päiväkodin henkilökunta oli yrittänyt olla yhteydessä lasten äitiin lukuisia kertoja siinä onnistumatta.

Yksi päiväkodin työntekijöistä oli ottanut lapset yöksi kotiinsa. Tapahtumavyyhti sai onnellisen päätöksen, kun päiväkodin henkilökunta otti yhteyttä poliisiin aikaisin seuraavana aamuna.  

Onni onnettomuudessa – tapahtumasarja paljasti jotain yllättävää

Tapaus osoittautuikin suoranaiseksi onnenpotkuksi lasten hyvinvoinnin kannalta.

Poliisille selvisi selvitystöiden aikana, että lasten kotiolosuhteet eivät olleet riittävät kasvavalle lapselle.

Poliisi oli yhteydessä lastensuojeluun, jossa katsottiin parhaaksi ottaa lasten huoltajuus pois heidän huolimattomalta ja vastuuntunnottomalta äidiltään.

– Tähän tapaukseen liittyy paljon kyseenalaisia seikkoja ja yritämme parhaamme mukaan saada selville, mitä todella tapahtui, poliisista kommentoitiin.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat