Vauhtiseikkailut jatkuvat Maikkarilla: Teknavin uudella kaudella kova kattaus supertähtiä ja tyrmääviä autoja

Maximum attack! Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin – avausjaksossa Valtteri Bottas! 1:10
Maximum attack! Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin – avausjaksossa Valtteri Bottas!

Viihteellinen auto-ohjelma Teknavi jatkuu keväällä MTV3-kanavalla uusilla 19. kauden jaksoilla. Tulevana sunnuntaina 15. maaliskuuta kello 22.35 alkavalla kaudella on luvassa tuttuun tapaan vauhdikkaita koeajoja, mielenkiintoisia persoonia ja hyödyllistä tietoa automarkkinoiden uutuuksista.

Teknavin ikinuori koeajaja, rallilegenda Markku Alén on laittanut jälleen talven aikana kultaiset kätensä töihin. Seurauksena on joukko uusia mukaansa tempaavia autoseikkailuja tutulla maximum attack -asenteella. Alénin ja toimittaja Marko Terva-ahon vauhtikäsittelyssä nähdään monipuolinen kattaus suorituskykyisiä urheilu-, super-, sähkö- ja lava-autoja. Kauden avausjaksossa vauhtikaksikon koeajossa on haastavia olosuhteita kaihtamaton uudistunut Mitsubishi L200.

– Tämähän on kuin suoraan RAC-rallista, Alén naurahtaa viedessään kookasta lava-autoa näyttävässä sivuluisussa rankkasateen liukastamalla mutaisella radalla.

Sähköä ilmassa!

Kuluva vuosi on automaailmassa sähköisempi kuin koskaan ennen, ja se näkyy myös Teknavin uuden kauden autokattauksessa. Kauden aikana on luvassa myös sähköautoilun erikoisjakso, missä testataan viime vuoden myydyin sähköauto Tesla Model 3 ja selvitetään yli 600-hevosvoimaisen sähköisen rallicross-auton suorituskyky.

– Huimaa touhua! Meininki on kuin B-ryhmän ralliautolla, mutta vielä parempaa, Alén hehkuttaa huipputehokkaan sähköisen kilpa-auton tarjoamaa kyytiä.

Vieraskuskina muun muassa Valtteri Bottas

Kauden jokaisessa jaksossa testataan vähintään yksi mielenkiintoinen kansanautouutuus. Niistä arvionsa antaa entinen kilpa-autoilija ja Teknavin pitkäaikainen testikuski Risto Virtanen. Kauden avausjaksossa Riston ajotestissä on BMW:n uuden 1-sarjan tehoversio M135i xDrive.

Ohjelman juontajana jatkaa Joanna Kuvaja, jonka vieraaksi saapuu tunnettuja suomalaisia urheilun ja musiikin maailmasta. Vieraskuskin paikalla nähdään kauden aikana muun muassa Valtteri Bottas, Paula Vesala ja Pete Parkkonen.

Teknavin 19. tuotantokauden avausjakson ensiesitys sunnuntaina 15.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat lauantaina 21.3. klo 17.00 ja sunnuntaina 22.3. klo 15.30 MTV3:lla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja