Vatsarasva ei kadonnut salilla hikoilusta huolimatta – viimein Anjuli, 26, tajusi, missä meni vikaan: "Ehdoton avain rasvanpolttoon"

Kahvakuula tutuksi! Nopea ja tehokas koko kropan treeni kesälaitumille 3:17
Kuuden liikkeen kahvakuulatreeni koko kropalle – katso ohjeet videolta!

Uudessa-Seelannissa asuva fitness-valmentaja tuskaili aikoinaan, kun ei päässyt eroon vatsarasvasta, vaikka treenasi useita kertoja viikossa. Vasta myöhemmin hän ymmärsi ruokavalion merkityksen rasvanpolton kannalta.

Kahdeksan vuotta sitten nykyään 26-vuotias Anjuli Mack alkoi treenata toden teolla. Opiskelija kävi salilla viisi tai kuusi kertaa viikossa, mutta ihmetteli, miksei hänen vartalonsa muuttunut haluttuun suuntaan hikoilusta huolimatta.

Anjuli muistaa, miten eräs hänen opiskelijakaverinsa kysyi, miksei hänellä ollut vatsalihaksia huolimatta jatkuvasta kuntosalilla ravaamisesta.

– Sanat voivat todella satuttaa. Olin niin häpeissäni, että muistan ottaneeni kehityksestäni kuvia pelin kautta siten, että puhelin peitti kasvoni, Anjuli sanoo News.com.au-sivustolle.

Anjuli ennen ja nyt. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Avain näkyviin vatsalihaksiin on ruokavaliossa

Anjuli tajusi lopulta, että syy rasvan alla sinnikkäästi piileskeleviin vatsalihaksiin johtui hänen ruokavaliostaan.

– Ajattelin, että koska treenaan kovaa, voin syödä mitä vain haluan, mutta valitettavasti se ei oikein toimi niin, hän sanoo.

Kun Anjuli tapasi nykyisen kihlattunsa Rossin salilla vuonna 2014, alkoi nuoren naisen ruokavalio muuttua napostelusta ja ahmimisesta kohti fitness-kisaajan dieettiä.

– Ehdoton avain rasvanpolttoon on ravitsemus, Anjuli sanoo.

Nykyään hän keskittyy syömään 2000 kilokaloria päivässä. 80–90 prosenttia tästä on mahdollisimman vähän käsiteltyjä ja jalostettuja elintarvikkeita, ja 10–20 prosenttia vähemmän terveellistä "sielunruokaa".

Fitness-kisaaja haluaa motivoida muita saavuttamaan tavoitteensa

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Muutos ruokavaliossa alkoi näkyä peilikuvassa. Seuraavaksi Anjuli halusi haastaa itsensä osallistumalla fitness-kisoihin, joissa hän on päässyt mitalisijoille.

Nykyään Anjuli haluaa motivoida muita naisia saavuttamaan kuntotavoitteensa.

– Olen oppinut hyväksymään matkani ja vartaloni muodon vaa’an näyttämästä lukemasta riippumatta, Anjuli sanoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat