Vanginvartija sai potkut aloitettuaan suhteen elinkautista istuvan Peter Madsenin kanssa – "Sitä ei voinut lopettaa"

Keksijä Madsen tuomittiin elinkautiseen ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta 2:05

Kööpenhaminalaisen vankilan naisvartija on saanut potkut aloitettuaan romanssin elinkautista istuvan Peter Madsenin kanssa.

Ruotsalainen Expressen lainaa naapurimaan Extrabladetia ja kertoo kahden lapsen äidin sanoneen, että Madsenin kanssa kykeni puhumaan kaikesta. Nelikymppisen naisen mukaan hän kyllä ymmärsi, että yhteydenpito murhatuomittuun on väärin, mutta sitä ei voinut katkaista.

Madsen tuomittiin elinkautiseen ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta paljon julkisuutta saaneen tapahtumaketjun ja oikeudenkäynnin jälkeen.

Potkut saaneella vartijalla on kaksi poikaa. Hän kertoo tanskalaislehden haastattelussa, ettei pidä Madsenia poikaystävänään. Heidän välillään oli naisen kertoman mukaan kuitenkin paljon ystävyyttä ja flirttiä.

Haastattelun tehnyt toimittaja kysyi naiselta, oliko hän rakastunut Madseniin.

– En tiedä.

Kirjeenvaihto oli liikaa

Tanskalaiskeksijä oli ensin vangittuna kööpenhaminalaisessa vankilassa, jossa yhteydenpito vartijan kanssa alkoi.

Kun Madsen siirrettiin Storstrømin vankilaan, vangin ja vartijan välille kehittyi laaja ja vilkas kirjeenvaihto. Se herätti naisen kollegojen huomion ja nainen sai potkut. 

– Se oli selvästi väärin. Sellaista ei olisi pitänyt tehdä. Mutta me teimme. En voi sanoa sata prosenttisesti, että siitä ei olisi kehittynyt jotain enempää, nainen kertoo.

Peter Madsen tuomittiin keväällä elinkautiseen vankeuteen Kim Wallin viime kesänä tehdystä murhasta. Oikeuden mukaan Madsen oli suunnitellut murhan ennalta ja paloitellut ruumiin hävittääkseen todisteet.

Lue myös:

    Uusimmat