Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas pääsi superjulkkiksen kainaloon – poseeraa Kylie Jennerin sukulaisen kanssa

Vieraana F1-kuljettaja Valtteri Bottas 6:11
Valtteri Bottas vieraili etäyhteyden avulla Vappu ja Marja Livessä vuonna 2020 – näin hän ja Tiffany-rakas viettivät koronakaranteenia

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell julkaisi formuloiden kulisseista useita kuvia.

F1-kuljettaja Valtteri Bottas oli tositoimissa viikonloppuna, kun historian ensimmäinen formulaosakilpailu ajettiin Miamissa. Lopputuloksissa suomalaiskuljettaja oli seitsemäs ja voittoon ajoi Max Verstappen.

Bottasta kannustamassa oli hänen naisystävänsä, pyöräilijä Tiffany Cromwell, joka julkaisi Instagram-tilillään paljon kuvia formuloiden kulisseista.

Neljännessä kuvassa Cromwell poseeraa yhdessä Caitlyn Jennerin kanssa. Jenner oli aiemmin naimisissa Kris Jennerin kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta Kendall Jenner ja Kylie Jenner.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cromwell kilpaili toukokuun alussa Kaliforniassa järjestetyssä Belgian Waffle Ride -kilpailussa. Kolmanneksi sijoittunut australialainen sai tukea myös paikalla olleelta Bottakselta.

Kun täysin uupunut Cromwell tuli maaliin yli kahdeksan tunnin urakan jälkeen, oli Bottas häntä heti vastassa. Toimittaja Todd Munson julkaisi Twitterissä kuvia ja videoita F1-tähden toiminnasta.

– Kaikilla voi olla huoltojoukot, mutta on aivan eri asia, kun Valtteri Bottas on osa huoltojoukkojasi. Tiffany Cromwell kiri kolmanneksi täällä BWR:ssä.

– Hanki itsellesi poikaystäväksi F1:n supertähti, joka odottaa sinua maaliviivalla kylmien juomien kanssa ja pitää huolta pyörästäsi sinun puolestasi, sanaili Munson.

Lue myös:

    Uusimmat