Kardashian-klaanin isähahmo Bruce kohautti kuusi vuotta sitten: Esitteli maailmalle Caitlyn Jennerin – tällaiset välit hänellä on nyt 10 lapseensa

Caitlyn Jenner paljasti podcastissa muun muassa sen, kenen lapsensa kanssa hän on eniten tekemisissä ja kuka muistuttaa eniten häntä itseään.

Montrealin olympialaisten kymmenottelun voittaja vuonna 1976. Superkuuluisan Kardashian-klaanin isähahmo. Näistä muistetaan Bruce Jenner, joka kohautti vuonna 2015 esittelemällä maailmalle uuden itsensä: Caitlyn Jennerin

71-vuotiaalla Jennerillä on suuri perhe. Pojat Brandon, 39, ja Brody, 37, syntyivät toisesta avioliitosta Linda Thompsonin kanssa ja tytär Cassandra, 40, ja poika Burt, 42, ensimmäisestä liitosta Chrystie Crownoverin kanssa. Nuorimpien tytärten Kendallin, 25, ja Kylien, 23, äiti on Jennerin kolmas vaimo Kris Jenner. Krisin myötä Caitlynin elämään tulivat biologisten lasten lisäksi myös vaimon neljä lasta: 41-vuotias Kourtney, 40-vuotias Kim, 36-vuotias Khloé sekä 33-vuotias Rob Kardashian.

People-lehti kertoo, että Jenner puhui hiljattain podcastissa suhteistaan kymmeneen lapseensa. Olympiavoittaja vitsaili, että suosikkilapsi vaihtelee sen mukaan, millainen päivä hänellä sattuu olemaan.

– Minulla on kuusi biologista lasta ja neljä bonuslasta. Se on paljon. Ja lisäksi vielä 18 lapsenlasta. Se riippuu ihan siitä, kuka sattuu miellyttämään sillä hetkellä, hän toteaa.

Jennerillä kuitenkin on selkeä vastaus siihen, kenessä lapsistaan hän näkee eniten itseään. Hän on huippumallina uraa luova tytär Kendall.

– Meillä on paljon yhteistä. Hän on hyvin urheilullinen. Meillä molemmilla on myös samanlainen asenne elämään, Jenner pohtii.

Kaikkein läheisin hän kokee kuitenkin olevansa kuopuksensa Kylien kanssa.

– Tulen molempien kanssa toimeen todella hyvin, mutta Kylie ja minä olemme ehkä läheisempiä, totesi Jenner, joka kertoi tapaavansa kuopustaan viikoittain, kun taas Kendall keskittyy enemmän omiin juttuihinsa.

– Yritämme syödä illallista kerran viikossa tai kahdessa. Menen hänen luokseen ja siellä on upeita ruokia. Hän ei tosin valmista niitä itse, mutta ne ovat todella hyviä.

Jenner kertoo, että mukana on usein myös hänen läheinen ystävänsä Sopfia Huchins ja kolmikko keskustelee avoimesti viinilasillisten äärellä.

– Kendall on hieman salaperäisempi. Olemme hyvin läheisiä, mutta hänen jutuistaan on vaikeampaa päästä jyvälle. Kylie on taas kuin avoin kirja.

Tyttäret kertoivat People-lehdelle viime vuonna, että heidän suhteensa isään lähentyi, kun tämä korjasi sukupuolensa.

– Hän pystyi vihdoin olemaan rehellinen kanssani. Pystyimme puhumaan syvistä tunteista, joita hän kävi läpi. Kun olimme nuorempia, isä ei yleensä ollut se, jonka kanssa keskusteltiin tunteista, joten se oli iso askel meille.

Brandon Jenner puolestaan on kertonut aiemmin välien isään katkenneen Kris Jennerin myötä. Sittemmin Caitlyn ja Brandon ovat kuitenkin sopineet välinsä. 

– Yritämme olla katsomatta taaksepäin, vaan pyrimme menemään eteenpäin. Kun hän tuli kertomaan minulle todellisesta itsestään olin ylpeämpi kuin koskaan sukunimestäni ja perheestäni, Brandon on kertonut.

Myös bonuslasten ja Caitlynin viileistä väleistä on vuosien mittaan ollut otsikoita. Lokakuun lopulla myös Kris Jennerin vanhemmat tyttäret osallistuivat kuitenkin Caitlynin syntymäpäiväjuhlille ja tämä julkaisikin iloisen yhteiskuvan koko seurueesta Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat