Olympiavoittaja Caitlyn Jenner perustaa oman kilpatallin Emma Kimiläisen tähdittämään sarjaan

Kymmenottelun olympiavoittaja Caitlyn Jenner perustaa oman tallin moottoriurheilun W Series -luokkaan. Jenner Racing nimeä kantava talli kisaa W Seriesissä jo tulevalla kaudella.

Vuonna 2022 käynnistyvä kausi on vasta W Series -historian kolmas. Jenner on seurannut sarjan kasvua suurella ilolla ja mielenkiinnolla.

– W Series muuttaa moottoriurheilua mestaruussarjana, joka on omistettu inspiroimaan nuoria tyttöjä ja antamaan naisille mahdollisuuden menestyä perinteisesti miesvaltaisella alalla, Jenner toteaa sarjan tiedotteessa.

– On tärkeää, että kuskit saavat taakseen henkilön, joka todella uskoo heihin. Minun tallissani tallin omistaja uskoo heihin, Jenner vakuuttaa.

72-vuotias Jenner voitti kymmenottelun olympiakultaa Montrealin olympialaisissa vuonna 1976. Moottoriurheilu ei ole Jennerille kuitenkaan täysin vieras maailma, sillä hän on ollut intohimoinen laji-ihminen koko elämänsä. Jenner on myös itse kilpaillut muun muassa Daytonan 24 tunnin kilpailussa vuonna 1980.

W Series -sarjassa nähdään ensi kaudella myös suomalaisväriä, sillä Emma Kimiläinen on yksi sarjan tähtikuljettajista. Viime kaudella Kimiläinen sijoittui sarjassa kolmanneksi.

W Series -kausi käynnistyy toukokuun alussa Miamissa.

Lue myös:

    Uusimmat