Mainos

Vain viikkoja elinaikaa saanut mies meni pikavauhtia naimisiin – kertoi häissä vieraille uskomattoman uutisen

Sulhaselle kerrottiin, että hänellä on vain viikkoja elinaikaa. Pikahäät järjestäneellä miehellä oli häävieraille kuitenkin yllättäviä uutisia.

Jack Kane sai kuulla lääkäreiltä hirveitä uutisia. Kovasta selkäkivusta, pistelystä ja yliherkkyydestä kärsineelle miehelle kerrottiin, että hänellä oli kasvain selkärangassaan. Lääkärit kertoivat, että syöpä on parantumaton, ja Kanella olisi vain viikkoja elinaikaa.

Vain päiviä shokkiuutisten jälkeen Kane kosi pitkäaikaista tyttäystäväänsä, Emmaa. Pikahäät järjestänyt Kane sai kuitenkin kokea elämänsä yllätyksen, kun lääkärit myönsivät myöhemmin tehneensä virheen. Vaikka Kane ei täysin terve ollutkaan, hän ei myöskään ollut kuolemassa.

Todellisuudessa Kane kärsi Devicin taudista, joka on tulehduksellinen demyelinaatiosairaus. Neuroliiton mukaan taudinkuvaan kuuluvat selkäytimen äkillinen poikittaistulehdus ja tois- tai molemminpuolinen näköhermotulehdus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuolevan sulhasen häitä viettämään tulleet murtuneet häävieraat saivat odottaa häävastaanotolle asti ennen kuin kuulivat hyvät uutiset. 

– En koskaan unohda tunnelmaa huoneessa, kun Jack sanoi, että "en ole kuolemassa", kertoo Emma The Sunin mukaan.

– Siellä olisi kuullut neulan putoavan. Kaikki näyttivät siltä kuin heillä menisi sekunteja rekisteröidä, mitä tapahtui, sitten huone puhkesi riemunkiljaisuihin ja itkuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kane saa parhaillaan lisähoitoja sairaalassa, mutta hän on tulevaisuutensa suhteen toiveikais.

– Jalkani eivät ehkä enää toimi, mutta joillain ihmisillä menee huonommin kuin minulla, pyörätuoliin joutunut mies toteaa.

Lähde: The Sun

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.