Mainos

Vaaniiko edessäsi bakteeripommi? Näin puhdistat näppäimistön vähällä vaivalla

Rasvaiset sormenjäljet, ruoantähteet ja roiskuva kahvi ovat näppäimistön pahimpia vihollisia. Näillä vinkeillä pääset ikävistä tahroista nopeasti eroon. 

Näppäimistö on yksi työpaikan ja kodin pahimmista bakteeripesäkkeistä, ja se olisikin hyvä puhdistaa säännöllisesti. Näppäimistön puhdistaminen voi tuntua aikaa vievältä puuhalta, mutta näiden kolmen kohdalla se onnistuu kätevästi. 

Näin onnistut:

1. Irrota näppäimistö ja käännä se ylösalaisin poistaaksesi suurimmat roskat. Käytä apuna hiustenkuivaajaa, jolla voit puhaltaa roskat pois näppäinten seasta. Vaihtoehtoisesti voit myös imuroida roskat käyttämällä imurin pientä pölyharjasuulaketta.

2. Pyyhi näppäimet kevyesti kostutetulla mikrokuituliinalla. Varo kastelemasta liinaa liikaa, sillä kosteus voi vahingoittaa elektroniikkaa.

3. Perusteellista puhdistamista varten voi hankkia apteekista saatavaa isopropyylialkoholia. Kasta vanulappu alkoholiin ja pyyhi näppäimet yksitellen. Älä suihkuta sprayta suoraan näppäimistölle!

Vaikka ajatus näppäimstön puhdistamisesta saattoi kuulostaa aluksi vaivalloiselta, se kävi itse asiassa melko nopeasti, eikö totta? 

Älä unohda puhdistaa myös kotisi muita ongelmakohtia!


Lähde: Expressen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.