Vaaleampia hiuksia toivonut Jackie paljastaa kampaamokäynnin hirvittävän lopputuloksen: "Alan itkeä, kun ajattelen tätä"

Jackie-nimisen naisen kampaamoreissu ei sujunut lainkaan toiveiden mukaan.

Kun toinen TikTok-käyttäjä kyseli muiden pahimpia kampaamokäyntejä, oli Jackie-nimisellä naisella kauhutarina tuoreessa muistissa kerrottavanaan kesäkuun lopulta.

Videollaan Jackie selittää, kuinka halusi hiuksiinsa hieman vaaleamman sävyn kesäksi, ja näyttää, millainen oli lähtötilanne: vaaleanruskea lyhyt malli.

– Joten tämä oli alkutilanne, supersöpö... kaiken kaikkiaan se oli mielestäni aika söpö, pidin siitä todella, todella paljon, halusin van vaaleampaa kesäksi. Vain vähän vaaleampaa – anteeksi, jos ääneni särkyy, mutta alan oikeasti itkeä, kun ajattelen tätä, murtunut Jackie kertoo videolla

Hän myös näyttää videolla kuvan hiusmallista, jonka näytti kampaajalleen osoituksena hiussävytoiveestaan.

Lopputulos oli kuitenkin kaukana naisen toiveista. Istuttuaan kahdeksan tuntia kampaajan tuolissa Jackie sai kokea karvaan pettymyksen. Vaikka hiusten sävy olikin vaaleampi, kutrit ovat järkyttävässä kunnossa ja näyttävät suorastaan vaalennusaineen ja kuumuuden käristämiltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän käristi hiuksesi"

Videolla on 3,9 miljoonaa katselukertaa, ja se on kerännyt osakseen tuhansia kauhistuneita kommentteja.

– Voi luoja, hän käristi hiuksesi, kauhisteli eräs kommentoija.

– Noh, se on ehdottomasti vaaleampi, yritti yksi kommentoija keventää tunnelmaa.

Moni kommentoija huomautti, että koska Jackien hiukset olivat ennestään käsitellyt, kampaajan olisi pitänyt tehdä testi ennen koko kuontalon vaalennusta.

Toisella videollaan Jackie myöntää maksaneensa kampaajalleen, vaikka lopputulos oli mitä oli. Hän kertoo kampaajalla olleen vielä pokkaa pyytää tippiäkin. Sitä Jackie ei sentään antanut.

Tältä hiukset näyttävät nyt parin kuukauden hoidon jälkeen.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolmannella aihetta käsittelevällä videollaan Jackie kertoo, että kampaamon omistaja tarjosi rahoja takaisin sekä tarjoutui hoitamaan Jackien hiukset kuntoon. Lisäksi omistaja antoi potkut hiukset pilanneelle kampaajalle.

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti:

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Videolla vinkit onnistuneeseen kotivärjäykseen.

Lue myös:

    Uusimmat