Morsian näytti meikkaajalle kuvaa toivomastaan häälookista – tällainen koemeikistä sitten kuitenkin tuli

Morsiamen koemeikki ei onnistunut aivan odotetusti, ja meikkaaja meni vaihtoon.

Hiljattain kerroimme Laurasta, joka meni kampaajalle toiveikkain mielin esittämään kuvan toivomastaan hiusmallista. Kampaajalta Laura kuitenkin poistui kaikkea muuta kuin haluamassaan tyylissä.

Samoin kävi Timbra Hendersonille, joka asteli meikkaajan tuoliin koemeikkiin varmistaakseen, että saisi hääpäivänään toivomansa meikkilookin, kertoo Mirror. Lauran tavoin myös Timbra näytti meikkaajalleen kuvaa toivomastaan tyylistä.

– Kun hän pyyhki meikkini pois kolme kertaa "aloittaakseen alusta", tiesin, ettei se päättyisi hyvin, Timbra kertoo kommenteissa.

TikTok-videollaan Timbra näyttää, kuinka koomisella tavalla hänen toivomansa häämeikki ja koemeikin lopputulos erosivat toisistaan. Suurinta huomiota keräsi meikkaajan häivytystaktiikka, tai sen puute, tummassa smokey eyes -meikissä, joka jätti jonkin verran toivomisen varaa. Myös epäonnistuneille kulmakarvoille on naurettu kommenteissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Suurin pelkoni"

Timbran videota on katsottu jo kymmeniä tuhansia kertoja. Kommentoijat ovat olleet tyrmistyneitä ammattimeikkaajan kädenjäljestä.

– Tuon vuoksi on koemeikkejä, huomautti eräs.

– Tämä on se syy, jonka vuoksi itse tein oman meikkini, kertoi toinen.

– Missä ovat häivytykset? ihmetteli eräs.

– Oliko tämä 12-vuotias siskosi, joka teki tämän? Ei ammattilainen? kyseli yksi.

– Todellakin suurin pelkoni, kommentoi eräs.

Timbra tunnustaa kommenteissa, ettei kehdannut paikan päällä moittia meikkaajaa, mutta ilmoitti tälle myöhemmin käyttävänsä jonkun muun ammattilaisen palveluita suurena päivänään.

Katso videolta, kuinka Mailis Penttilä loihtii iltameikin:

Lue myös:

    Uusimmat