Brenda pyysi kampaajalta trendivärjäystä, mutta saikin jotain aivan muuta: "Hän ajatteli, että tämä näytti hyvältä"

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Katso myös: Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti. Videolla ammattilaisen vinkit!

Brendan hiukset olivat kampaajakäynnin jälkeen uskomattoman epäonnistuneet. Nainen vaati oikeutetusti rahansa takaisin.

Hiljattain kerroimme Laurasta, joka meni kampaajalle mukanaan kuva haluamastaan hiusmallista. Kampaajan käsittelystä Laura kuitenkin poistui kaikkea muuta kuin toivomassaan tyylissä. Myös Timbra-niminen morsian koki koemeikissään samantyyppisen kohtalon.

Nyt TikTokissa oman kokemuksensa innostui jakamaan Brenda-niminen nainen, joka meni kampaajalle toiveissaan trendikkäät balayage-raidat, kertoo Mirror.

Videolla Brenda esittelee toivomansa lopputuloksen ja kampaajakäynnin jälkeisen tilanteen. Kampaajakäynnillä Brenda sai hiuksiinsa upeasti raidotetun tukan sijaan epätasaisen tumman yläosan ja muutoin kellertävät hiukset.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiesitkö? Lauran ja Timbran tavoin myös Brenda on käyttänyt samaa "Madelinen" supersuosittua ääninauhaa videollaan. "Tämän minä halusin, ja tämän minä sain" Madeline-niminen tyttö nauraa taustalla. Alkuperäisellä videolla, jolta ääntä on lainattu kymmeniin tuhansiin TikTok-videoihin, Madeline nauroi kynsilleen, jotka eivät olleet aivan sellaiset, joita tyttö kynsiteknikolta toivoi.

Videon saatetekstissä Brenda kertoo, että hiukset laitettiin ihan oikeassa kampaamossa, eikä kyseessä ollut kampaajan ensimmäinen balayage-raidoitus. Brenda sai lopulta rahansa takaisin ja teki kampaajasta ilmoituksen.

– Onneksi tämä tapahtui neljä vuotta sitten, mutta hän ajatteli, että tämä näytti hyvältä! Menin toisen hiusmuotoilijan luo ja hän korjasi sen. Leikkasi yli 30 senttiä hiuksistani, Brenda kertoo videon kommenttiketjussa.

Toisella videollaan  Brenda näyttää toisesta kuvakulmasta ensimmäisen kampaajan epäonnistuneen aikaansaannoksen, ja kuinka hiukset jouduttiin pelastamaan leikkaamalla ja värjäämällä tummiksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Paljon pahempi kuin odotin"

Brendan ensimmäistä videota on katsottu yli 2,4 miljoonaa kertaa.

– Se, että kampaaja sanoi osaavansa tehdä balayagen, on se, mikä ärsyttää minua. Jos et osaa, älä ota hommaa vastaan, kommentoi eräs.

– Leukani loksahti, tunnusti yksi kommentoija.

– Voi luoja, se olikin paljon pahempi kuin odotin.

Lue myös:

    Uusimmat