Mainos

Uutuuspatja lupaa käräyttää pettäjän: "Ette voi uskoakaan, millaisia testejä olemme tehneet"

Patja, joka paljastaa, pettääkö puolisosi? Kuulostaa liian karmivalta ollakseen totta, mutta totta se silti on. Niin ainakin lupaa uutuuspatjan kehittänyt yritys.

Epäiletkö kumppanisi pettävän? Älypatjasta voisi olla apua totuuden paljastamisessa. Uutuuspatja antaa nimittäin epäilevälle puolisolle mahdollisuuden tarkistaa älypuhelimen avulla, onko patja käytössä ja montako ihmistä sen päällä puuhailee.

Espanjalaisyritys Durmetin kehittämä Smarttress-patja näyttää ihan tavalliselta patjalta, mutta piilotetuilta sensoreilta ei jää huomaamatta minkäänlainen epäilyttävä liikehdintä sängyssä. Jos sensorien aistima paine sopii yhteen tutkimuksille perustuviin algoritmeihin seksuaalisesta toiminnasta, huolestunut kumppani saa varoituksen puhelimeensa.

– Ette voi uskoakaan, millaisia testejä olemme tehneet varmistaaksemme, että järjestelmä toimii oikein, nauraa Ivan Miranda, yksi erikoisen tuotteen kehittelijöistä.

Patjan kerrotaan osaavan erottaa vaikkapa koiran hyppäämisen sängylle intohimoisen rakastajan sensuellista liikehdinnästä.

– Jos kumppanisi ei ole uskollinen, ainakin patjasi on, kuuluu patjan mainosslogan.

Parisänkyyn sopivan patjan hinta on noin 1500 euroa.

Video: Näinkin voi käydä, jos jää kiinni pettämisestä.

0:47

Lähde: Telegraph

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.