Mainos

Uutta nykytaidetta? 3-vuotias poika koristeli keittiön kekseliäällä tavalla

Valmistaudu uuteen muoti-ilmiöön! Ensi vuonna kaikki saattavat koristella keittiöidensä kaapit porkkanoilla. 

Joulukuun kunniaksi kolmevuotias Patimosi Olive päätti koristella kotinsa joulua varten. Perinteisten joulukoristeiden puuttuessa poika päätti päästää luovuuden toden teolla valloilleen. Lopputulosta voidaan kuvailla vähintäänkin mielikuvitukselliseksi. 

Vilkas mielikuvitus ja paljon luovuutta

Pojan isä Samson kertoo hauskan välikohtauksen sattuneen eräänä iltana, kun perhe oli kuorimassa porkkanoita illallista varten. 

– Huomasimme porkkanoiden kadonneen, kun aloimme valmistella aterian toista osaa. Käännyimme ympäri ja löysimme kadonneet porkkanat uusina koristeina keittiön vetolaatikoiden kahvoista, Samson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä kertoo, ettei hänellä ole aavistustakaan siitä, miksi poika päätti asetella porkkanat juuri vetokahvoihin. Hän kuitenkin ennustaa, että pojasta saattaa kasvaa vielä yksi aikamme suurimmista taiteilijoista. Poika on isän mukaan hassu kolmivuotias, jolla on vilkas mielikuvitus ja paljon luovuutta.

Poika oli silminnähden erittäin ylpeä luomuksestaan, ja pojan riemu ikuistettiin perheen taholta useisiin hauskoihin kuviin. Yksi pojan kuvista jaettiin myös Twitterissä, jossa se on ilahduttanut jo tuhansien ihmisten päivää. 

Katso videolta, osaavatko nykylapset käyttää luovuutta. 

2:21

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.