Uusi ilmainen palvelu kilpailuttaa autotarjouksesi puolestasi

Autokilpailutus.fi on uusi verkkopalvelu, joka lupaa järjestää parhaan mahdollisen tarjouksen uudesta autosta. Ideana on tarjota suurasiakkaille mahdolliset alennukset yksityisille asiakkaille.

Yritys toimii myyjän ja ostajan välissä tarjouksen välittäjänä. Autokilpailutuksen mukaan säästömahdollisuus on parhaimmillaan tuhansia euroja. Palvelu toimii alusta lähtien koko maassa, ja se kattaa kaikki automerkit lukuun ottamatta Miniä, Porschea ja Teslaa.

– Olemme täysin riippumaton tarjousten välittäjä, joten meidän ei tarvitse suosia tiettyä merkkiä tai mallia. Mikäli asiakas tietää jo valmiiksi minkä auton hän haluaa, toimimme ainoastaan parhaan tarjouksen kilpailuttajana, kertoo yrityksen perustaja Jalmari Mattila.

Itse kauppa tapahtuu kulloinkin parhaan tarjouksen tekevän autoliikkeen kautta. Auton myyjänä siis toimii valtuutettu jälleenmyyjä.

Autokilpailutuksen kautta on mahdollista hyödyntää myös romutuspalkkiota. Yritys lupaa järjestää romutettavan auton asiakkaan puolesta ja hyvittää osan kampanjasta myönnettävästä hyvityssummasta.

Huom. Autokilpailutus.fi:n perustuja Jalmari Mattila toimii myös Teknavin autotoimittajana. Teknavia julkaisevalla Teknavi Oy:llä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä Autokilpailutus.fi:n kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja