Uusi GoPro hämmästyttää: Tästä ei action-kamera pienene

GoPro on säilyttänyt valtikkansa action-kameroiden markkinajohtajana. Uusin Hero4 Session hämmästyttää etenkin pienellä koollaan. Kyseessä on tähän asti pienin ja kevyin GoPro-malli.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Session ei tarjoa parannuksia aikaisempiin GoPro-kameroihin verrattuna. Edellinen Hero4 Black on hieman Session-mallia kalliimpi, mutta sillä voi kuvata 4K-videota 30 kuvan sekuntinopeudella. Lisäksi Hero4 kykenee kuvaamaan 125 kuvan sekuntivauhdilla tallennettavaa hidastuskuvaa.

Sessionin ostaja joutuu tinkimään hieman kuvan laadusta, mutta peruskäyttäjän kannalta eroa ei juurikaan huomaa.

Sessionin paino on ainoastaan 74 grammaa. Kamera on erittäin lujatekoinen ja sen voi kiinnittää lähes kaikkiin olemassa oleviin GoPro-lisävarusteisiin. Kestävyyttä on parannettu kumisella materiaalilla.

Pienestä koostaan huolimatta kameraan on saatu mahtumaan lcd-näyttö. Sessionissa on usb-portti ja microSD-korttipaikka sekä sisäänrakennettu mikrofoni. Kamera on vesitiivis kymmeneen metriin asti.

Pienellä koolla on hintansa, sillä Session ei ole missään nimessä edullinen action-kamera. Sen saa tällä hetkellä noin 430 eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja