Uskoisitko tätä 4 euron mekoksi? Amber, 25, tekee halvoista mekoista kerrassaan upeita luomuksia

Nuori yhdysvaltalaisnainen tuunaa edullisista ja huonosti istuvista mekoista upeita luomuksia. Naisen taidonnäytteistä kirjoittaa muun muassa brittiläissivusto The Sun.

Moni ostaa nykypäivänä vaatteensa verkkokaupoista. Nettishoppailijat saattavat kuitenkin pettyä karvaasti, kun tilattu tuote ei istukaan niin hyvin kuin verkkosivuilla poseeraavalle mallille.

Amber Schollille tämänkaltainen tilanne ei ole ongelma. Lahjakas neito nimittäin loihtii huonosti istuvista mekoista tyköistuvia ja näyttäviä kokonaisuuksia.

Muodista ja kauneudesta kiinnostunut nainen saattaa ostaa vain parin euron mekon tai asun, josta hän rakentaa toistaan upeampia luomuksia.

Itseoppinut vaatesuunnittelija paljastaa, että hän tarvitsee vaatteidensa tuunaamiseen sakset, liimaa, neulan ja lankaa erilaisten kankaiden, asusteiden ja koristeiden lisäksi.

Tanssijaismekko vain 3,5 euron pikkumustasta

Amber jakaa kuvia ja videoita tuunaamistaan asukokonaisuuksista sosiaalisessa mediassa Instagram- ja Twitter-seuraajiensa iloksi.

Jos ennen ja jälkeen -kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Esimerkiksi Amberin tanssiaismekko oli aluksi tuiki tavallinen pikkumusta, joka maksoi noin 3,5 euroa. Nainen osti kasan höyheniä ja jokin aika myöhemmin itseoppinut vaatesuunnittelija sai loihdituksi unelmiensa tanssijaismekon.

Lopputulokselle tulee hintaa muutamia kymppejä, mikä on varmasti edullisempi vaihtoehto kuin tanssiaispuvun vuokraaminen tai ostaminen morsiuspukuliikkeestä.

Katso Amberin tutorial-video artikkelin lopusta!

Tässä myös muutama muu Amberin taidonnäyte: 

Jos ennen ja jälkeen -kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jos ennen ja jälkeen -kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Tätä mekkoa Amberin isoäiti käytti 1980-luvulla:

Jos ennen ja jälkeen -kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Materiaaliksi käy vaikka jätesäkki tai vessapaperi

Amber loihtii näyttäviä asuja myös yllättävistä materiaaleista, kuten vessapaperista. Tässä taidonnäyte siitä, millaisen mekon saa aikaiseksi niinkin arkisesta materiaalista kuin jätesäkistä:

Jos kuva einäy, voit katsoa sen täältä.

Entäpä tämä mekko sitten? Tämän luomuksen tekemiseen on käytetty useampi tukku riihikuivaa tekorahaa:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Amber julkaisee säännöllisesti myös tutorial-videoita muun muassa meikkaukseen sekä DIY-asuihinsa liittyen. Videot ovat huippusuosittuja: ne saavat näyttökertoja sadoista tuhansista jopa miljooniin.

Katso alla olevalta videolta, miten Amber loihtii noin 4 euron pikkumustasta häikäisevän upean tanssijaisunelman.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat