Mekkokuvassa äärimmäisen nolo moka – verkkosivusto muokkasi kiusallisen yksityiskohdan äkkiä pois: "Se oli nopeaa"

Verkkosivusto Asos jäi kiinni kiusallisesta unohduksestaan.

Twitter-käyttäjä Ronnie havahtui erääseen erittäin kiusalliseen mokaan selatessaan yli 850 vaatebrändiä jälleenmyyvän verkkosivuston, Asosin, vaatekuvia. Englantilainen Ronnie huomasi, että erään mallin yllä komeillut mekko oli vedetty istuvammaksi paperiklipsein. Mokasta uutisoi muun muassa BBC. 

Klipsit oli luultavasti tarkoitus muokata kuvasta pois, mutta jostain syystä näin ei oltu tehty.

– Ummm, Asos, luulen, että unohditte editoida nuo klipsit pois, Ronnie twiittasi kuvien kera.

Twiitillä on jo yli 95 000 tykkäystä.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Idea asiantuntijatiimille"

Vaikka moni nauroi nololle virheelle, monet ilmaisivat suuttumuksensa siitä, että vaatekuvat eivät anna todellista käsitystä siitä, kuinka vaate oikeasti istuu.

– Hei Asos, miksi ette näyttäisi selvästi, kuinka mekko istuu, sen sijaan, että muutatte sen istumaan erilaisella tavalla kuin se selvästikään muuten istuisi ilman klipsiä, ehdottomasti idea asiantuntijatiimille, ehdotti eräs Twitter-käyttäjä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ronnie oli samaa mieltä. 

– Kiitos!!! Ja siinä sinä olet epäilemässä vartalonmuotoasi, kun mekko ei istu samalla tavalla kuin kuvissa, hän totesi.

"Olemme pahoillamme kuullessamme, että klipsit näkyvät"

Asos julkaisi kymmenessä minuutissa erikoisen anteeksipyynnön ja kiitteli Ronnie epäkohdan julki tuomisesta. Sen sijaan, että asiakaspalvelusta pahoiteltaisiin klipsejä ylipäätään, pahoittelu kohdistuu siihen, että ne näkyvät kuvassa.

– Olemme pahoillamme kuullessamme, että klipsit näkyvät kuvassa, Asos toteaa twiitissään ja kertoo jakavansa tiedon asiantuntijoilleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asiakkailla oli Asosille muunlaisiakin ehdotuksia.

– Tai voitteko lopettaa klipsien lisäämisen, koska se on harhaanjohtavaa, kun tuote saapuu ja onkin täysin erilainen tosielämässä? Näyttääkää meille, miten se oikeasti istuu, ehdotti Twitter-käyttäjä Sahida Allen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräs käyttäjä huomasi, että Asos tarttui mokaansa pikimmiten – ja editoi klipsit äkkiä pois. 

"Se oli nopeaa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiljattain Asos uhkasi lakata myymästä tuotteitaan "sarjapalauttajille", mutta klipsikohun myötä uhkaus kuulosti monen korvaan tekopyhältä. Miksi et saisi palauttaa vaatetta, joka istuukin ihan eri tavalla kuin mainoskuva antoi ymmärtää, moni jyrähti Twitterissä.

Jo aiemmin eräs asiakas kiinnitti huomiota Asosin alusvaatekuvassa näkyvään pehmusteeseen. Yhtiö kuitenkin kiisti syytökset. Myös PrettyLittleThing-vaatebrändin vaatteet ovat herättäneet tasaisin väliajoin huomiota. Moni asiakas on kiinnittänyt huomiota ainakin yhteen erittäin kiusalliseen yksityiskohtaan useissa vaatteissa. Myös kokoluokitukset ovat herättäneet hämmennystä, kuten tapauksessa, jossa tilattu mekko mahtui vain toisen jalan ympärille.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: BBCMirror

Lue myös:

    Uusimmat