Lydia, 20, tilasi seksikkäät bikinit, mutta pettyi pahasti – yläosa paljastikin enemmän kuin piti

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit!

Nainen tilasi itselleen netin kautta seksikkäät bikinit, jotka eivät istuneet aivan niin hyvin kuin verkkokaupassa annettiin ymmärtää. 

Nettishoppailu on riskaabelia, sillä koskaan ei voi tietää, miltä vaatekappale näyttää todellisuudessa – pystytäänhän kuvanmuokkauksella vääristämään totuutta oikein huolella.

Lydia Ramsey, 20, tilasi itselleen kauniin siniset bikinit PrettyLittleThing -jälleenmyyjän verkkokaupasta. Koska nuori nainen tiesi, että verkkokauppojen koot eivät välttämättä vastaa todellisuutta, hän pelasi varman päälle ja tilasi bikinit koossa 42–44 – siis pari numeroa tavallista kokoaan suurempina.

Todellisuus oli muuta kuin kuva antoi ymmärtää: Uhkea rintavarustus pursusi bikineistä

Kun bikinit lopulta saapuivat, Lydia kokeili bikineitä heti ylleen. Siinä, missä sininen ranta-asu näytti tyrmäävän upealta hoikan mallin yllä nettisivuston kuvassa, bikinien niukka yläosa ei antanut oikeutta Lydian uhkealle rintavarustukselle. Sattumuksesta uutisoi muun muassa The Sun.

Koska Lydia oli tilannut uima-asunsa suurimmassa mahdollisessa koossa, hän harmistui PrettyLittleThings -verkkokaupan valikoimaan.

Suivaantunut nainen jakoi Twitter-tilillään vertailun vuoksi kuvaparin, joka havainnollistaa, miten verkkokaupan sivuilla ollut kuva ei aivan vastaa todellisuutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En enää koskaan osta bikineitä PrettyLittleThings -verkkokaupan kautta, vaatteiden koot eivät ole oikeat, Lydia kirjoitti viha- ja nauruhymiöiden kera.

"Minulle käy aina näin"

Kanssasisaret ottivat osaa Lydian avaamaan keskusteluun. Monella naisella oli samankaltaisia kokemuksia nettishoppailun suhteen.

– Minulle käy aina näin, vaikka tilaisin bikinit kolme numeroa suurempina, eräs kommentoi turhautuneena.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun PrettyLittleThings saa ikävänpuoleista huomiota. Esimerkiksi Danin tilaamat punaiset housut eivät vastanneet brittiläisen jälleenmyyjän vaatekatalogeissa ollutta kuvaa. Kirsty Dee taas pettyi, kun hänen itselleen tilaamansa mekko olikin sopiva hänen 4-vuotiaalle tyttärelleen

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat