Asiakas tyrmäsi tilaamansa mekon somessa – muotibrändi näpäytti ohjevideolla

Mekkotilaus ei täysin vastannut skottinaisen odotuksia.

PrettyLittleThing-nimisen yhtiön vaatteet ovat herättäneet kyseenalaista huomiota. Hiljattain somessa syytettiin yhtiötä vedätyksestä, kun asiakkaat huomasivat sen myyvän edullisia vaatteita kalliimmalla.

Nyt jälleen eräs asiakas on puolestaan valittanut siitä, ettei hänen tilaamansa mekko ole vastannut lainkaan sen mainoskuvaa sivustolla. Skotlantilainen Morgan Kane, 20, jakoi Twitterissä kuvan tilaamastaan, vajaat 30 euroa maksaneesta neonkeltaisesta mekosta niin sivustolla mallin yllä kuin lopulta hänen itsensä yllä. Tapauksesta kertoo muun muassa Birmingham Live.

"Haha, hyvä vitsi PrettyLittleThing, ihan samanlainen kuin netissä", Morgan nauroi twiitissään. 

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Morgan oli tilannut kirkkaanvärisen mekon ystävänsä 21-vuotissyntymäpäiville, mutta se osoittautui niin suureksi, ettei sitä voinut käyttää. Yhdessä Morganin jakamassa kuvassa viitataan yhdennäköisyyteen liikenteenohjaajien neonkeltaisiin huomioliiveihin. The Sun tietää kertoa, että nainen päätti palauttaa mekon välittömästi.

PrettyLittleThing on aiemminkin saanut moitteita vaatteidensa kokoihin liittyen. Esimerkiksi eräs asiakas hämmästyi huomattuaan, ettei hänen tilaamansa vaate mahtunut kuin toisen jalan ympärille, toinen puolestaan ihmetteli tilaamiensa housujen pituutta

Nyt muotibrändi ei kuitenkaan purematta niellyt kritiikkiä, vaan vihjaa vian olleen käyttäjässä. Yhtiö julkaisi Morganille ohjevideon, jolla malli näyttää, kuinka mekkoa tulisi käyttää. Näyttääkin siltä, että vyötärönauhaa kiristämällä mekko olisi voinut näyttää paremmalta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat