Ufotutkijan hurja väite: Suomeen syntyi 11 vuotta sitten avaruusolennon jälkeläinen

Brasilialainen tohtori uskoo, että Pohjois-Suomeen syntyi 11 vuotta sitten avaruusolennon jälkeläinen.

– Ihmiskuntamme on niin lähellä katastrofia, että muilta asutuilta planeetoilta on lähetetty meidän auttamiseksemme nuoriin ihmisiin istutettuja sieluja, ufotutkija Tapani Koivula sanoo.

– Ymmärrän, että tämä on ensimmäistä kertaa kuultuna täyttä scifiä, mutta samanlaisia väitteitä ja tapauksia on ilmennyt useita.

Suomalaisten kannalta erityisen kiinnostava on brasilialaisen tohtorin Waldo Vieiran väite siitä, että Suomeen olisi 11 vuotta sitten syntynyt tällainen poika.

Suomen elinolosuhteet kuin entisellä planeetalla

Kun suomalaisryhmä oli vierailulla tiedekeskuksessa Brasiliassa, sen johtajana toiminut Vieira väitti tehneensä erään avaruusolennon kanssa 25 vuoden ajan kokeita, joissa he vaihtoivat kehojaan.

– Tekniikka perustui ruumiista irtautumisilmiöön, jota Vieira on tutkinut vuosikymmeniä. Kokeissa Vieira ja avaruusolento siirsivät tietoisuutensa toistensa kehoihin. Siten he pystyivät tarkastelemaan maailmaa toisenlaisten aistien kautta.

Vuosien yhteistyön jälkeen avaruusolento ilmoitti tohtorille, että se oli päättänyt syntyä ihmiseksi.

– Kuulemma hänen oli pitänyt valita sellainen ihmissikiö, jonka elinolosuhteet olivat samanlaiset kuin planeetalla, jossa avaruusolento itse aikaisemmin asui. Ilmaston piti olla viileä, maastossa paljon vesistöjä ja asukkailla tavallista suuremmat keuhkot.

– Yllätys, yllätys – olento kertoi löytäneensä tällaisen paikan Pohjois-Suomesta. Vieiran mukaan olento syntyi pohjoissuomalaisen pojan ruumiiseen ulkonaisesti normaalilla tavalla, Koivula sanoo.

Yhteys kadonnut

Väitetty poika olisi nyt 11-vuotias.

– Kukaan ei tiedä, kuka hän on. Vieira sanoi, että hänen yhteytensä avaruusolentoon on tällä hetkellä kadonnut. Mutta on täysin mahdollista, että kun poika vanhenee, tohtorin yhteys olentoon palautuu. Pojalla saattaa olla jokin tärkeä tehtävä, Koivula toteaa.

– Tällaisten kiehtovien tapausten vuoksi olen ollut koukussa ufoihin yli 40 vuotta. En lue scifi-kirjoja, koska todelliset kokemukset ovat paljon ihmeellisempiä.

Muitakin kristallilapsia

Koivula ymmärtää, että tarina kuulostaa uskomattomalta.

– Lapsi saattaa itse muistaa eläneensä muualla, jopa vierailla planeetoilla. Mutta jos hän alkaa kysellä tällaisista asioista vanhemmiltaan, normaali reaktio on tietysti sanoa: "Älä höpsi tuollaisia satuja".

– Tällöin moni lapsi lopettaa kyselemisen. Näitä tapauksia on kuitenkin monia. Uuden ajan lapsista on tehty myös kirjoja. Heitä kutsutaan kristallilapsiksi.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com ja Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat