Pudasjärvellä ammuskeltiin ufoja?

Suomalaisveljekset yrittivät ampua ufon alas Pudasjärvellä vuonna 1971. Myöhemmin paikkakuntalainen mies väitti olleensa kyseisen ufon sisällä ja saaneensa avaruusolennoilta parantamisen lahjan, suomalainen ufotutkija kertoo.

– Suomalainen mies toimii ufotapauksissa joskus kuten Yhdysvaltain ilmavoimat – turvallisuuden varmistamiseksi järeät aseet esiin, ufotutkija Tapani Koivula kertoo.

Näin tapahtui hänen mukaansa Pudasjärvellä, kun muuan veljekset törmäsivät ufoihin kesken lumitöiden.

– Miehet aurasivat työkseen paikallisteitä traktorilla. Lyhyen ajan sisällä tielle ilmestyi useamman kerran ufoja, jotka alkoivat tuntua heistä uhkaavilta.

– Lopulta vanhempi veli ilmoitti, että jos ne vielä kerran ilmestyvät, niin hän ottaa hirvikiväärin ja ampuu, Koivula kertoo.

"Nyt ne pirut tuli!"

Kun nuorempi veli myöhemmin meni jälleen auraamaan tietä, hän palasi pelästyneenä takaisin ja juoksi sisään huutaen: "Nyt ne pirut tuli!".

– Vanhempi veli otti lupauksensa mukaisesti hirvikiväärin seinältä ja juoksi alushousuisillaan 20 asteen pakkaseen ampumaan. Toinen veli juoksi samaa vauhtia sängyn alle.

Mies ampui useita kertoja ja mielestään osuikin ufoon, mutta silti se häipyi taivaalle.

– Veljesten vaimot ja lapset ovat kertoneet, että ampumisen jälkeen kummatkin miehet konttasivat tiellä. He nimittäin pitivät hirvikivääriä niin tehokkaana aseena, että kaiken järjen mukaan maahan olisi pitänyt pudota ainakin ufon siruja. Mitään ei kuitenkaan löytynyt.

Paikkakuntalainen ufon sisällä?

Tapaus sai oudon käänteen, kun vuonna 1997 Pudasjärvellä järjestetyssä ufoseminaarissa Koivulan luokse tuli paikkakuntalainen mies. Hän väitti olleensa kolme kertaa ufon sisällä – myös silloin, kun veljekset ampuivat sitä.

– Mies kertoi tavanneensa ufojen matkustajia. Ne olivat noin 160-senttisiä hoikkia olentoja, jotka päällisin puolin muistuttivat ihmistä. Olennot olivat pukeutuneet suojapukuun, jonka alta näkyivät vain kasvot.

Mies itse oli menettänyt ammunnassa tajuntansa.

– Jälkeenpäin ufot olivat kuulemma olleet välikohtauksesta todella järkyttyneitä, hehän olivat ottaneet yhteyttä aivan ystävällisissä merkeissä.

– Olennot kysyivät mieheltä, miksi heitä ammuttiin. Hän vastasi vain: "Me olemme niin kehittymättömiä", Koivula kertoo.

Ilmestyivät ampumisen jälkeen

Veljekset olivat myös kertoneet miehelle, että olennot tulivat ampumistapauksen jälkeen nuhtelemaan heitä kotiovelle.

– He olivat sanoneet lempeään sävyyn, että mitään elämää ei saa tuhota.

Oli olennoilla ollut toinenkin viesti – se, että veljekset tulisivat kuolemaan lähiaikoina.

– Kuulemma ennustusta ei lausuttu rangaistuksena, vaan varoituksena heidän huonosta terveydentilastaan. Muutaman vuoden kuluttua molemmat menehtyivät sairaskohtauksiin.

Ufon kyydissä ollut mies kertoi saaneensa olennoilta parantamisen lahjan.

– Hän teki sitä työtä elämänsä loppuun asti. Miehen parantajan taidot tunnettiin myös ulkomailla – väittipä hän minulle käyneensä hoitamassa itseään Boris Jeltsiniä, Koivula muistelee.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com ja Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat