Juhan af Grann uudesta sarjastaan: Huuhaaväitteet tulevat keikahtamaan nurin

Ihmisiä on aina askarruttanut kysymys, onko avaruudessa elämää. Joidenkin mielestä ufot ovat huuhaata, mutta jotkut sanovat nähneensä ja ottaneensa jopa kuvia niistä. Juhan af Grann vakuuttaa, että havainnot näistä ilmiöistä tulevat lisääntymään.

Ufoja käsittelevistä televisiodokumenteista tuttu Juhan af Grann sanoo, että havainnot maapallon ulkopuolisesta elämästä tulevat lisääntymään.

– Näkyjä tullaan näkemään taivaassa ja maan päällä, hän vakuuttaa.

Af Grann tulee paljastamaan uudessa ohjelmasarjassaan salassa pidettyjä faktoja maan ulkopuolisesta elämästä. Aihetta on tutkittu jo 50 vuotta.

Ohjelmassa tiedemiehet tuovat esille väitteitä, että ET (ulkoavaruudesta maahan tullut eliö) on todellisuutta ja että ihminen on kehitellyt ET-teknologian pohjalta lentäviä lautasia, jotka ovat osa Yhdysvaltain ilmavoimien salaista huipputeknologiaa.

Af Grann tiedottaa, että produktiossa tulee selviämään, mitä osa Yhdysvaltain hallituksen salaisista Black Programmit pitävät sisällään. Siinä kerrotaan myös, mikä oli John F. Kennedyn ja hänen lentäjänsä välinen dialogi, kun he näkivät ufon.

- Sarjassa huuhaaväitteet tulevat keikahtamaan nurin ja ihmiskunta tulee kokemaan todellisen shokin tosiasioitten edessä.

Omat kokemukset

Af Grannilla on kokemuksia avaruusolennoista, mutta niistä hän ei mielellään puhu. Hän kuitenkin kertoo, että näiden kokemusten myötä hänen sensitiiviset kykynsä ovat lisääntyneet ja hän on nähnyt, mitä maailmassa tulee tapahtumaan.

– Kaikki mitä olen viesteissäni saanut, on tapahtunut, hän sanoo.

Af Grannin mielestä ihmiset ovat keskittyneet liiaksi itseensä ja oman planeetan asioihin nähdäkseen otsonikerrosta edemmäs.

– Maailmankaikkeus on valtava, mutta maapallolla on keskitytty muihin asioihin. Ihminen yrittää todistaa olevansa jumala. Ihminen on luonut itsensä ja kaiken, mitä planeetalla tapahtuu.

Kaikki ilmiöt eivät ole aitoja

Af Grann toteaa, että ET on ratkaisematon kysymys niin kauan, ennen kuin ET nostetaan pöydälle.

– Kansallisen Turvallisuuspalvelun majuri kertoi, että he seuraavat kahta olentoryhmää, jotka ovat 100 miljoonaa vuotta edellä meitä, af Grann kertoo.

Samalla tavalla kuin ihmiset käyvät eläintarhassa katsomassa paviaaneja, olennot katselevat ihmisiä. Ihmiset ovat heille koe-eläimiä.

Af Grann huomauttaa, että kaikki ET-ilmiöt eivät ole aitoja. Jotkut ovat helposti höynäytettäviä ja uskovat kaiken, mitä sanotaan. Avaruuden elävyydestä ei kuitenkaan ole epäilyksiä.

– Kuun toisella puolella on vilkkaampaa kuin Manhattanilla, af Grann vakuuttaa.

Studio55.fi/Anette Lehmusruusu

Kuvat: Colourbox.com, Juhan af Grann

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja