Mainos

Tytär lunasti äitinsä lupauksen – isoäiti synnytti oman lapsenlapsensa

Tytär päätti lunastaa erikoisen lupauksen, jonka hänen äitinsä oli yli kymmenen vuotta sitten antanut. 

Maddie Coleman sai jo teini-iässä kuulla, ettei hän voisi koskaan kantaa lasta. Lääkärit diagnosoivat naiselle synnynnäisen kohdun kehityshäiriön MRKH-syndrooman, joka tarkoitti sitä, että hänen kohtunsa ei ollut riittävän kehittynyt raskautta varten.

Rankan diagnoosin kuultuaan nuoren naisen äiti Megan Barker lupautui auttamaan, jos hänen tyttärensä jonain päivänä haluaisi lapsia. Äiti lupautui synnyttämään oman lapsenlapsensa.

Synnytyksen jälkeen kuin kuka tahansa isoäiti 

Coleman kertoo tarjouksen kuulostaneen aluksi oudolta, mutta syöpädiagnoosi muutti naisen mielipiteen. Kun vuonna 2013 23-vuotiaalta naiselta löydettiin kasvain oikeasta munasarjasta, hän päätti ottaa äitinsä ehdotuksen vakavasti.

Lääkäreiden mukaan munasarjaleikkauksen jälkeen nainen ei luultavasti voisi enää koskaan saada biologisia lapsia. Kymmenen vuotta lupauksen antamisen jälkeen Coleman päätti lunastaa 48-vuotiaan äitinsä sanan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Biologiset lapset olivat naiselle erittäin tärkeä asia, ja puhuttuaan kihlattunsa kanssa asiasta, Colemanin 12 munasolua jäädytettiin tulevaa sijaissynnytystä varten. Helmikuussa 2016 lääkärit hedelmöittivät kaksi Colemanin munasolua hänen sulhasensa spermalla ja istuttivat ne Barkerin kohtuun. Vain päivä Colemanin häiden jälkeen perhe sai kuulla ilouutisen; Barker odotti lasta.

– Luulen, että  jokainen äiti haluaa parasta lapselleen kaikissa tilanteissa. Tiesin, että Maddy haluaisi olla äiti. Jos se oli tärkeää hänelle, sitten se oli tärkeää minulle, Barker kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lokakuun 22. päivä isoäiti synnytti oman lapsenlapsensa 13 läheisen ihmisen läsnä ollessa. Nyt Barker on kuin kuka tahansa isoäiti, joka hemmottelee lastenlastaan ja auttaa tyttärensä perhettä kaikissa vauvaan liittyvissä asioissa. Koko perhe on todella onnellinen uudesta tulokkaasta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Video: Myös tämä teko on todella ihailtavaa. 

1:03

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.