Mainos

Tytär huijasi tehneensä karmean rikoksen – kylmähermoiselta äidiltä jäätävä reaktio

Äidin rakkaus voittaa kaiken.

Eräs jäätävän kylmähermoinen äiti on osoittanut erikoisella tavalla tekevänsä mitä tahansa lastensa puolesta.

Twitter-käyttäjä Chubbs jakoi kuvakaappauksen tekstiviestikeskustelusta, jossa hänen siskonsa yritti huijata heidän äitiään melko hirveällä tavalla – väittämällä ajaneensa miehen yli autolla. Äidin reaktio yllätti kuitenkin kummatkin sisarukset – ja koko internetin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskustelu alkoi sillä, että tytär laittoi äidilleen viestin, jossa hän kehotti tätä tekstaamaan, ei soittamaan. Äidin suostuessa tyttärellä oli kertoa kylmääviä uutisia. Hän kertoi äidilleen, että on osunut mieheen autoa ajaessaan, eikä mies hengitä.  Tytär sanoi, ettei tiedä, mitä tehdä.

Tässä vaiheessa joku muu äiti olisi kehottanut soittamaan poliisit ja pelastushenkilökunnan paikalle. Mutta ei tämä äiti. Hän kehotti tytärtään tunkemaan haavoittuneen miehen auton takaluukkuun.

Tytär jatkoi huijaustaan itkien, ettei halua joutua vankilaan. Rakastavalla äidillä oli tähänkin ratkaisu: "Et joudu. Olen tulossa. Voimme vaihtaa autoja ja minä hankkiudun eroon ruumiista. Minä otan syyt niskoilleni, jos se saadaan selville."

Tässä vaiheessa tytär katsoi parhaaksi paljastaa, että kyseessä oli vitsi. "Olet aito gangsta", tytär kehui äitiään. Äiti puolestaan totesi kylmänviileästi olevansa lastensa tukena aina.

Somekansa innostui huijauksesta

Twiitistä on tykätty jo yli 53 000 kertaa ja sitä on uudelleentwiitattu liki 39 000 kertaa. Tapaus innosti muitakin Twitter-käyttäjiä huijaamaan äitiään tämän rankemmanpuoleisen pilan avulla.

Näyttäisi kuitenkin siltä, että muut vanhemmat eivät suhtaudu yhtä rennosti jälkikasvunsa tekemiin rikoksiin. Tätä pilaa ei todellakaan voi suositella kenellekään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

0:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.