Tuure Boeliuksen mielestä Päivi Räsäsen käyttää uskontoa oikeutuksena mielipiteilleen – kertoo nyt omasta suhteesta uskontoon

Tuure Boelius kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa suhteestaan uskontoon, sekä syvemmin hänen ja Päivi Räsäsen väittelystä.

Tuure Boelius julkaisi tällä viikolla Päivi Räsäselle vasta-argumentin, joka oli kyseenalaistanut Pride-viikon Twitter-tilillään. Samana päivänä Räsänen vastasi Boeliuksen kirjeeseen takaisin

Boelius kertoi asiasta syvemmin MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Boelius kirjoitti Räsäselle osoitetussa kirjeessään, että "Sinun ajatuksesi jumalasta on oksettava ja ahdasmielinen, mutta onneksi minun jumalani antaa sinunkin syntisi anteeksi". Toimittaja kysyykin Boeliukselta, minkälainen suhde hänellä itsellään on uskontoon. 

– Mun elämäni aikana suhteeni uskontoon ja jumalaan on ollut hapuileva. Se on kuitenkin muuttunut. Voisin sanoa, että olen saanut uskonnollista kasvatusta,  Boelius toteaa. 

Boelius onkin täysin sitä mieltä, että Räsänen käyttää uskontoa oikeutuksena mielipiteilleen. 

– Uskontoa on käytetty aseena kautta historian. Se on väärin ja Räsänen tekee sitä täysin häikäilemättä. 

Haastattelussa Boelius ihmettelee Räsäsen sanoman epäkohtia, kuten sitä, miten lapsi saa alkunsa. 

– Kyllä näin peruskoulun käyneenä tiedän, että puhutaan enemmänkin siittiöstä ja munasolusta ja mitä niiden välillä tapahtuu. 

Katso koko haastattelu videolta!


Lue myös:

    Uusimmat