Ystävykset Olga Heikkala ja Tuure Boelius kertaavat podcastissa hämmentävää ensikohtaamistaan: "Kuka sä luulet olevasi?"

Entinen Salkkarit-tähti Olga Heikkala vaihtoi näyttelemisen musiikkiin 9:10
Katso myös: Entinen Salkkarit-tähti Olga Heikkala vaihtoi näyttelemisen musiikkiin

Olga Heikkala ja Tuure Boelius muistelevat erikoista ensikohtaamistaan Iltapäiväkahvit-podcastissa.

Salatut elämät  -sarjasta tuttu Vivi Wahlström  sekä sarjaa aiemmin tähdittänyt Olga Heikkalaluotsaavat yhdessä Iltapäiväkahvit-nimistä podcastia. Yle Areenassa ilmestyvän podcastin seuraavassa jaksossa vierailee kaksikon ystävä, artistina tunnettu Tuure Boelius.

Iltapäiväkahvit-podcastin Instagram-tilillä julkaistiin ennakkoklippi perjantaina 5. huhtikuuta ilmestyvästä jaksosta, jossa Boelius vierailee. Klipissä Heikkala ja Boelius kertaavat ensikohtaamistaan, joka tapahtui vuosia sitten Sideways-festivaaleilla.

– Olin mun frendien kanssa Sidewaysissa. Olimme siinä ulkopuolella ja olin, että tuollahan on noi Kuumaa-pojat, että menen moikkaamaan niitä, Heikkala alustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Heikkala ei kertomansa mukaan ennättänyt halaamaan Kuumaa-yhtyeen laulajaa Johannes Brotherusta kunnolla, kun Boelius tuli yllättäen väliin.

– Tuure tulee siihen kesken minun ja Johanneksen moikkauksen, että "Hei, hei, hei, siis kuka sä luulet olevasi?", Heikkala kertoo saaden ystävänsä repeämään nauruun.

– Enkös mä ollut, että "Oletko sä edes täysi-ikäinen?", Boelius muistelee tilannetta.

Heikkala kertoo Boeliuksen kysyneen, keitäs alaikäisiä paikalle oikein tuli. Heikkala tiesi, kuka Boelius on, ja että tämä on häntä nuorempi.

Johannes Brotherus oli alkuhämmennyksen jälkeen esitellyt Heikkalan ja Boeliuksen toisilleen.

– Olinko mä sulle sitten ihan mukava? Boelius kysyy Heikkalalta

– Sanoit, että "Heitä rööki", Heikkala sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat