UMK julkaisi artistivihjeitä – näitä nimiä veikataan kilpailijoiksi: "Tämän selvittämisessä ei kauaa mennyt"

Käärijä tunteikkaana UMK-voiton jälkeen: "Lähdetään voittamaan Euroviisut" 1:09
Katso myös: Käärijä haastattelussa heti UMK-voittonsa jälkeen

Arvuuttelu pian julkaistavista UMK-artisteista on käynnissä.

Vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun artistit julkistetaan keskiviikkona 10. tammikuuta. UMK:n Instagram-tilillä on jo nyt annettu vihiä pian julkistettavista kisaajista.

UMK:n Instagramissa julkaistaan joka päivä yhden kilpailukappaleen artistivihjeet kappaleiden julkaisujärjestyksessä. Perjantaihin 5. tammikuuta mennessä artistivihjeitä on julkaistu kolmesta kappaleesta.

Ensimmäiset vihjeet kuuluvat seuraavasti:

  1. I ain't scared no more
  2. Märkää nahkaa!
  3. Pedo mellon a minno

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Postauksen kommenttikentässä on väläytelty useita nimiä. Esiin ovat nousseet muun muassa Saara Aalto, Pete Parkkonen, Lordi, Sara Siipola, Sara Forsberg, Tuure Boelius ja Cyan Kicks.

– Pakko tämän on olla Saara Aalto tekemässä paluun. I ain't scared no more oli hänen euroviisubiisissään, yksi kirjoittaa.

– Ei ole Saara Aalto koska olisi liian ilmiselvä. Oisko Cyan Kicks? toinen pohtii.

– Onko Lordi? Vihjeenä Monsters-biisin kertosäe, nahka ja LORD of the rings, kolmas kommentoi.

Toiset vihjeet ovat tällaiset:

  1. Veni, vidi, vici
  2. Visionääri
  3. Mul ei menis ku 230 minsaa hakee sut

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Postauksen kommenttikentässä arvaukset osuvat erityisesti räppäreihin: Sexmaneen, Isac Elliotiin, Ibeen, Gettomasaan, Lauri Haaviin, Hassan Maikaliin ja PapiPikeen.

– Jeps, tämän "selvittämisessä" ei kauaa mennyt. Elikkäs Sexmane. 1. Sexmane on voittanut Emma-gaalassa vuoden kotimaisen artistin palkinnon. Tulin, näin, voitin. 2. Sexmanea kuvaillaan visionääriksi monessa lähteessä ja hänen Helikopteri-biisissään lauletaan: "Visionääri mut lääkäri sano sairaaks". 3. Siilinjärveltä (Sexmanen kotikunnasta) ajaa liki minuutilleen 230 minuuttia Nokia-areenalle, yhdessä kommentissa esitetään.

– Ehkä hän voisi olla Isac Elliot! toinen ehdottaa.

– Gettomasa tai Lauri haav, Jyväskylästä aikalailla 230 minsaa Stadiin, kolmas kommentoi.

Kolmansissa vihjeissä kerrotaan:

  1. Timantit ovat ikuisia
  2. Kakka-emoji
  3. Ravistelija!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kommenttikentässä ehdotetaan muun muassa Apulanta-yhtyettä sekä sen nokkamiestä Toni Wirtasta, Sannia, Antti Tuiskua ja Erika Vikmania, Mikael Gabrielia sekä Cheekiä.

– Antti Tuisku ja Erika Vikman. Yllättävä duo, mutta ovat tehneet yhteistyötä ennenkin. Erika ravistelee asuvalinnoillaan, biiseillään, kainakarvoillaan jne. Antti on ikuinen pop- tähti ja timantti, vaikka olisikin lopettanut. Tekee nyt vain pienen källin yleisölleen palaamalla UMK-lavalle lopetuspäätöksensä jälkeen! yksi kirjoittaa.

– Tämä on Sanni ja Toni Wirtanen. "Kahden nimekkään artistin yllättävä duo kovalla kertsillä", toinen kirjoittaa aiemmin paljastettuihin artistivihjeisiin viitaten.

Uuden Musiikin Kilpailun finaali kamppaillaan 10. helmikuuta Nokia Arenalla. UMK-show'n juontajina nähdään tänä vuonna Pilvi Hämäläinen, Benjamin ja Viivi Pumpanen.

Lue myös:

    Uusimmat