Mainos

Tuttuja jokaiselle vanhemmalle – nämä kuvat kiteyttävät arjen poikalasten kanssa

Poikalasten elämä on täynnä seikkailuja ja mutaa. Ja vanhemmat, jos ketkään, tietävät tämän hyvin.

Nuorena saatoit kuvitella, että perhe-elämänne olisi täynnä rauhallisia iltoja kiiltävän puhtaassa kodissa. Lapsiperheen arki saattaa kuitenkin olla kaukana todellisuudesta. Varsinkin, jos elätte sitä pienten poikien kanssa.

Seuraavat kuvat osoittavat hyvin sen, millaista on elää arkea pienten poikien vanhempana. Pystytkö samaistumaan näihin hetkiin? 

Pojat työntävät päänsä joka paikkaan

Pojilla on uskomaton halu työntää päätään niin pesukoneeseen, roska-astiaan kuin leikkitelineen kaiteenkin väliin. Et voi koskaan tietää, mistä sinun tulee irroittaa heidän päänsä seuraavaksi. 

Mutaa, mutaa ja mutaa

Poikalasten vanhempien ei kannata odottaa, että vaatteet tai koti pysyisivät puhtaina pitkään. Aina kun poika pääsee ulos leikkimään, hän todennäköisesti palaa kotiin likaisena. 

Vaatteet eivät ole poikia varten

Puitpa pojallesi mitkä vaatteet hyvänsä, ne on usein riisuttu heti, kun silmä välttää. Pojat kun tykkäävät kulkea mieluiten alasti paikasta tai vuodenajasta riippumatta. 

Yksinkertaiset leikit

Leikkien ei tarvitse olla kovin monimutkaisia, sillä pojille riittää usein hiekka ja leluauto. 

Vessa tulee haisemaan ikuisesti

Monet poikien äidit voivat taatusti allekirjoittaa sen, että vessa haisee lukuisista pesuista huolimatta aina pissalle. Miten pojat onnistuvat siinä!? 

Et voi ikinä tietää, mikä kotonasi odottaa

Sammakoita, etanoita ja matoja. Kaikki limaiset eläimet tuntuvat kiinnostavan poikia äärettömän paljon. Kunhan he muistaisivat jättää uudet lemmikkinsä kotioven ulkopuolelle. 

Huonekalut ja koriste-esineet ovat vaarassa

Supersankarin purjehtiessa viittansa kanssa pitkin kotia, ovat koriste-esineet vaaravyöhykkeellä. Monien perheiden koti voi näyttääkin melko tyhjältä, sillä esineet on viety turvaan jo aikoja sitten. 

Ruokaa armeijan tarpeisiin

Pojat syövät, kasvavat pojat syövät vielä enemmän. Kun poikien vanhemmat suunnittelevat viikonlopun ruokaostoksia, kannattaa aiottu ruokamäärä kertoa usein kahdella. 

Pojat ovat poikia – aina

Jos ajattelet, että kyllä se kohta helpottaa, olet väärässä. Olivatpa poikasi sitten kuinka vanhoja tahansa, löydät heidät todennäköisesti kiipeilemästä puissa tai rakentamasta mitä erikoisempia virityksiä. 

Äärettömän paljon rakkautta

Kaikista sotkuista ja kiristyneistä hermoista huolimatta pojat tuovat elämääsi uskomattoman paljon rakkautta. 

Video: Katso videolta lasten rehellinen vastaus kysymykseen, milloin äiti hermostuu. 

Lähde: Today

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja