Tuore raportti paljastaa, koska Apple julkistaa pikku-iPhonen ja uuden iPadin

Apple esittelee iPad Air 3:n, 4-tuumaisen iPhonen ja päivityksen Apple Watch -älykellolle maaliskuun 15. päivänä. Näin väittää tuore, luotettavaksi väitetty tieto. Apple ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut kyseistä päivää.

IPad Airin odotetaan olevan pienennetty versio viime syksynä myyntiin tulleesta iPad Prosta. Laitteessa on Pron tavoin muun muassa Smart Connector -liitin ja neljä kaiutinta. Kuvassamme edellinen versio iPad Air 2.

IPhone 5se kiinnostanee niitä, jotka eivät halua uhrata lompakostaan lähes 1000 euroa myöhemmin tänä vuonna julkistettavaan iPhone 7 -lippulaivamalliin. Puhelin tulee myyntiin 16 tai 64 gigan muistivaihtoehdoilla. Ulkoisesti puhelin on hyvin lähellä 5s -mallia. Laitteen kameraa on parannettu 5s -mallista ja siihen on lisätty tuki Live Photos -toiminnolle ja Apple Pay -mobiilimaksamiselle.

Apple Watchista Apple esittelee päivitetyn version, joka keskittyy uusiin rannekkeisiin ja päivitettyyn ohjelmistoon. Täysin uusi kellomalli on luvassa vasta myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on muun muassa musta versio suositulla Milanese Loop -rannekkeelle sekä luksusbrändi Hermeksen rannekkeita.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja