Tuomas Enbuske esitteli designesineillä kuorrutetun miesluolansa – seuraajat ällistyivät: "Huonekaluissa on mun 10 vuoden vuokra"

1:31
Tuomas Enbuske haki töitä omalta alaltaan valenimellä – ei päässyt edes haastatteluun

Juontaja Tuomas Enbuske esittelee sosiaalisessa mediassa miesluolansa, jonka sisustus poikkeaa melkoisesti stereotyyppisestä äijätyylistä.

Pitkän hiljaiselon jälkeen sosiaaliseen mediaan viime vuoden lopulla palannut suosikkijuontaja Tuomas Enbuske esittelee Instagram-tilillään sisustustaan. Enbuske julkaisi maanantaina kuvan man cavestaan ilmeisesti inspiroituneena Helsingin Sanomien artikkelista, jossa esiteltiin viikonvaihteessa kolmen suomalaismiehen ainutlaatuisesti sisustetut "miesluolansa", joissa muun muassa katsotaan urheilua.

– Luin Hesarista, että kunnon äijällä pitää kuulemma olla "man cave", jossa saa olla oma itsensä. Tässä minun oma itse suunnittelemani "man cave", Enbuske kirjoitti.

Enbusken miesluola näytti sisustukseltaan hyvin erilaiselta kuin HS:n artikkelissa esitellyt huoneet. Muun muassa urheiluun liittyvän rekvisiitan ja hämyisän tunnelman sijaan Enbusken kuvassa on arvokkaita designhuonekaluja valoa tulvivassa tilassa. Seinillä on taidetta.

Enbusken sisustukseta aiemmin uutisoineet Seiska ja Ilta-Sanomat kertovat, että kuvassa näkyvät sohvat ja nojatuolit ovat tuhansien eurojen arvoisia klassikoita.

Violetti sohvaryhmä on ilmeisesti Michel Ducaroyn 1970-luvulla suunnittelema Togo. Etualalla oleva ruskea nahkanojatuoli on puolestaan suomalaissuunnittelija Yrjö Kukkapuron käsialaa. Vuonna 1965 suunnitellun ja Artekin valmistamista tuoleista saa pulittaa jopa 7000 euroa. Toinen Enbusken nojatuoleista on sekin yhtä arvokas. Se on IS:n ja Seiskan mukaan Charles ja Ray Eamesin vuonna 1956 suunniteltu Eames Lounge Chair.

– Noissa huonekaluissa on varmaa mun 10 vuoden vuokra, eräs Enbusken seuraajansa tokaisee Instagramissa.

– Tyylikkäin mancave evö!!! toinen kehuu.

Enbuske kertoi HS:n Kuukausiliitteen haastattelussa joulukuussa kadonneensa julkisuudesta loppukesästä 2019 sairastuttuaan vakavaan masennukseen. Hän kertoi tuolloin linnoittautuneensa Kampin kauppakeskuksen yläkerrassa sijaitsevaan huoneistoonsa, mistä myös nyt nähty miesluolan kuva mitä todennäköisimmin on.

Jotkut valittivat Instagramissa, ettei kyseessä ole aito mancave, koska seiniltä puuttuvat olutmerkkien logot ja baaritiski.

– Luola on autotallissa tai kellarissa. Ei missään kerrostalon olohuoneessa. Noilla sijainneilla tai sisustuksella ei pääse äijäkerhoon, eräs lyttäsi.

– On se kyllä kauheaa, jos joku saa tehdä mitä haluaa, vai mitä. Ihmisiä on niin moneksi, tuo Tuomas Enbusken olohuone tai jonkun muun kellari, kuka mistäkin tykkää. Itse pidän molemmista, eräs seuraaja kuitenkin muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja