Tuohtunut äiti julkaisi kuvan raivostuttavasta näystä elokuvateatterissa – sai vastaansa täystyrmäyksen

Filmivuokraamon sakolla kovat seuraukset – vankila uhkaa yhdysvaltalaismiestä 1:39
Videolla kerrotaan yhdysvaltalaismiehestä, jota uhkasi vankila myöhästyneen elokuvavuokran vuoksi.

Brittiläinen Ellie Hendsby huomasi elokuvateatterissa, ettei nähnyt valkokankaalle edessä istuvan naisen kampauksen vuoksi. Avauduttuaan turhauttavasta kokemuksestaan Facebookissa Ellie joutui itse myrskyn silmään, kertoo muiden muassa Daily Mail.

Sheffieldin kaupungissa asuva Ellie Hendsby, 28, vei kaksi lastaan elokuviin katsomaan suosittua Frozen 2 -elokuvaa, mutta äidiltä itseltään leffa jäi näkemättä. Teatteriin istuuduttuaan Ellie nimittäin huomasi, että hänen edessään istuvan pitkän naisen näyttävä nuttura peitti suuren osan valkokankaasta.

Koska sali oli täynnä, Ellie ei voinut siirtyä paremmalle paikalle. Turhautunut äiti otti kuvan edessään kohoavasta näystä ja jakoi sen Vue-elokuvateatteriketjun Facebook-sivuilla.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Minulla oli ilo katsoa tämän naisen päätä ja hiuksia, samalla kun lapseni katsoivat Frozen 2 -elokuvaa. Varmasti on jotain säädöksiä, miten ihmisten pitäisi laittaa hiuksensa tullessaan elokuviin? Lisäksi penkkirivienne väliin tarvitaan lisää korkeutta. Pienellä ihmisellä, jonka edessä on valtava kaksoispää, ei ole mitään mahdollisuutta nähdä yhtään mitään elokuvissanne, närkästynyt Ellie kirjoittaa.

Raivostunut äiti kohtasi somessa täystyrmäyksen

Ellien päivitys on kerännyt Vuen sivuilla toistasataa kommenttia. Suurin osa ihmisistä tuntuu olevan sitä mieltä, että vika on ennemmin Elliessä itsessään kuin nutturapäisessä naisessa.

– Et voi määrätä, miten toinen pitää hiuksiaan. Kyseessä ei ollut se paras tyyli elokuvateatteriin, mutta älä jaksa, eräs kommentoija kirjoittaa ja ehdottaa perään lapsilla tarkoitetun korokkeen käyttöä.

– Elokuvateattereissa on ainakin säännöt kameroiden käyttämisestä, toinen muistuttaa.

Useat päivitystä kommentoineet ihmettelevät, miksei Ellie sanonut naiselle, ettei nähnyt mitään tämän nutturan takaa. Ellien mukaan hän ei halunnut aloittaa riitaa, kun edessä istuva nainen oli selkeästi nähnyt vaivaa kampauksensa laittamiseen.

Osa kommentoijista sanoo, että Ellie olisi voinut siirtää päätään. Näin Ellie toteaa tehneensä koko elokuvan ajan, mikä oli vähintään epämukavaa.

Jotkut ovat epäilleet, että Ellie olisi ottanut valokuvan rintansa korkeudelta, mutta hän kiistää väitteen.

Omalla käytöksellä on vaikutusta muiden elokuvakokemukseen

Maksaminen siitä, että katsoo ventovieraan ihmisen takaraivoa pari tuntia, tuntuu varmasti inhottavalta. Ellie toivookin, että hänen avautumisensa Facebookissa lisäisi ihmisten tietoisuutta siitä, miten olla huomaavainen muita elokuvissa kävijöitä kohtaan. Kukaan ei tietenkään voi pituudelleen mitään, mutta sitä ei elokuviin mennessä kannata korostaa korkealla kampauksella.

Mutta jos haluaa varmistaa, että elokuvissa näkee valkokankaalle, kannattaa paikka varata eturivistä.

Elokuvateatterissa kanssakatsojia voi ärsyttää muutenkin kuin järkälemäisellä olemuksellaan. BBC muistuttaa, ettei leffassa tule pitää meteliä esimerkiksi syömällä tai juomalla kovaäänisesti tai puhumalla. Edessä olevia penkkejä ei tule potkia eikä saliin saapua myöhässä. Kännykän tulee olla kiinni elokuvan alusta loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat