Tuntematon nainen räkäisi Iida Ketolaa päin – kumppanilla erikoinen selitys tapahtuneelle: "Olit varmaan vaan..."

Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – kertoo, miten hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin 1:45
Katso myös: Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – kertoo, miten hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin

Iida Ketola kertoo joutuneensa inhottavaan tilanteeseen.

Kampaaja ja mediapersoona Iida Ketola kertoo Instagram-tilillään tilanteesta, joka tapahtui keskellä arkista tilannetta keskiviikkona 6. syyskuuta. Parhaillaan televisiossa esitettävässä Viidakon tähdet -ohjelmassa kisaava Ketola kuvaa Instagram-tarinassaan tilannetta uskomattomaksi.

– Noustiin bussista ja oltiin kävelemässä taksille, kun joku pariskunta käveli meidän ohi ja se nainen räkäisi minua päin sanoen "fucking bitch" (suom. vitun ämmä)! Ketola kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Ketolan mukaan häntä päin sylkäisseellä naisella oli pieni vauva sylissään.

– ...ja räkii ihmisiä päin just for fun (suom. huvin vuoksi)? hän jatkaa.

Seuraavaksi postaamaansa Instagram-tarinaan Ketola on jakanut näyttökaappauksen hänen ja kumppaninsa viestinvaihdosta tapahtuneeseen liittyen.

– Olit varmaan vaan v*tusti liian kuuma, Ketolan kumppani veikkaa viestissään tapahtuneen syytä.

– Tykkään tästä poicciksen tavasta suhtautua asiaan, Ketola kirjoittaa nauruhymiöiden kera jakamansa näyttökaappauksen yhteydessä.

Ketola on lomaillut viimeiset pari viikkoa Albaniassa. Hänen Instagram-postaustensa perusteella sylkemisvälikohtaus tapahtui reissussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat