Iida Ketola kertaa kuvottavaa Viidakon tähtöset -tehtävää: "Madot rupesivat syömään ihoani"

Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – kertoo, miten hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin 1:45
Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – miten ihmeessä hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin?

Iida Ketola nähdään tulevassa Viidakon tähdet -ohjelmassa.

Viidakon tähtöset -formaatti tekee paluun uudistuneena TV5:lle, kun Viidakon tähdet -sarja käynnistyy televisiossa 4. syyskuuta alkaen. Ohjelmassa viidakon tähtinä nähdään kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä, joista yksi on kampaaja ja mediapersoona Iida Ketola

Ketola nähtiin aikoinaan kilpailijana Viidakon tähtöset -ohjelman ensimmäisellä, vuonna 2012 esitetyllä tuotantokaudella. Viidakon tähdet -ohjelman lehdistötilaisuuteen saapunut mediapersoona kertoo MTV Uutisille, että Viidakon tähdet- ja Viidakon tähtöset -formaatit eroavat toisistaan huomattavasti.

Olin ensimmäisellä Viidakon tähtöset -kaudella, ja mehän emme oikeasti tienneet yhtään, että mihin olimme menossa. Meille oli annettu ohjeeksi, että pakatkaa mukaan tavaroita ja passi. Sitten meille tuotiin rannalle rinkat ja sanottiin, että teillä on minuutti aikaa pakata mukaan sellaiset tavarat, joita luulette tarvitsevanne viidakossa, hän kertaa ja lisää, ettei kilpailijoilla ollut hajuakaan siitä, mitä viidakossa tarvitaan.

Ketola muistelee reilun kymmenen vuoden takaista kokemusta lämmöllä. Hän kertoo seikkailuista kaikkine tehtävineen ja leirielämineen jääneen hienot muistot, joita hän on kelannut jälkikäteen paljon. 

– Se poikkesi tosi paljon nykyisestä formaatista. Ihmisenä, joka kaipasi ääriolosuhteita ja itsensä haastamista, niin tämä oli ehkä sellainen lomaseikkailu, hän nauraa.

Äärimmäisiä tehtäviä Ketola todella joutui Viidakon tähtösissä suorittamaan. Hän nimeää yhden tehtävän, joka on piirtynyt erityisellä tavalla hänen mieleensä.

Muistan, että meille oltiin kaivettu maakuopat, ja omasta leiristä piti valita yksi henkilö, joka menee kuoppaan makaamaan matojen ja torakoiden sekaan, hän selittää.

Ketola valittiin omasta leiristään henkilöksi, joka kävi kuoppaan makaamaan, ja muiden kilpailijoiden tehtävänä oli vastata tietokilpailukysymyksiin.

Se, miten muut kilpailijat vastasivat kysymyksiin, vaikutti siihen, kuinka kauan Ketola joutui kuopassa makaamaan.

– Ne madot rupesivat syömään ihoani, joka oli ihan todella ällöttävää! Makasin siellä ja ajattelin, että olen haudattuna elävänä matojen kanssa, kaikki on hyvin, hän nauraa ja sanoo, ettei välttämättä enää tänä päivänä ryhtyisi samanmoiseen. 

Viidakon tähdet TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa 4.9. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat