Tuleva suurperheen äiti säteilee raskausajan onnea – tältä viitosraskaus todella näyttää

Jo yhden lapsen odottaminen voi tuoda mukanaan erilaisia ongelmia, mutta tämä uskomaton äiti kantaa mahassaan peräti viittä lasta. 

Australialainen kahden lapsen äiti Kimberly Tuccin raskaus ei ole sieltä tavallisimmista päästä, sillä hän kantaa vatsassaan peräti viittä vauva. Näitä kuvia katsellessa on vaikea uskoa, että kuvissa on kaiken kaikkiaan kuusi ihmistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka raskaus ei olekaan sieltä kaikkein helpoimmasta päästä, hän pystyy edelleen liikkumaan sujuvasti suuresta mahastaan huolimatta.

Tucci on kokenut muun muassa pahoja kiputiloja, raskausarpia, univaikeuksia ja pahoinvointia. Hänen mukaansa terveet lapset ovat kuitenkin kaikkien rankkojen kokemusten arvoisia. 

Tulossa neljä tyttöä ja yksi poika

Tucci oli yrittänyt miehensä kanssa kolmatta ja ajatuksissaan viimeistä lastaan jo yli vuoden ajan, kunnes hän viimeinen tuli raskaaksi viime heinäkuun lopussa.

Hän ei kuitenkaan aavistanut kantavansa viittä lasta, mutta toisin kävi. Monisikiöraskauden ennustetaan johtuneen raskaushormonin nopeasta noususta, Tucci kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

– Olin innoissani mahdollisuudestani saada kaksoset, mutta en voinut millään aavistaa, mitä seuraavaksi tapahtuisi, Tucci kertoo tunnelmistaan ennen paljastavaa ultraäänitutkimusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ultraäänitutkimus paljastikin, että kaksosten sijaan mahassa näkyi peräti viisi sikiötä.

– Lääkäri alkoi laskea yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi. Kuulinko oikein, viisi? Jalkani alkoivat täristä hillittömästi ja aloin nauraa, Tucci kertoo.

Mieheni kannusti minua ja kertoi, että me pystymme tähän. Pariskunta odottaa nyt neljää tyttöä ja yhtä poikaa. 

"Odotan, että saan kehoni takaisin"

Tucci kertoo Facebook-sivuillaan, että on yllättynyt siitä, kuinka aktiivinen hän pystyy edelleen olemaan suuresta vatsastaan huolimatta.

– Voitte vain kuvitella, kuinka paljon mahani on venynyt. Myönnän odottavani sitä, että saan kehoni takaisin. Voin nauttia viiniä ja ostereita sekä nukkua yöni heräämättä yön aikana 12 kertaa vessaan. Olen hyvin kiitollinen siitä, että selvisin näinkin pitkälle ja saan pian viisi tervettä lasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Vaikka kuvaaja Erin Hoskins kuvaileekin Kimberlya luonteeltaan ujoksi, kuvissa hän säteilee onnellista raskausaikaa. Kuvaaja on innoissaan myös siitä, että pääsee ikuistamaan myös pienet tulokkaat muutaman kuukauden päästä. Kuvissa tuleva suurperheen äiti on raskausviikolla 25. 

Lähde: Buzzfeed 

Lue myös:

    Uusimmat