Mainos

Tuleva appiukko lähetti kuvan peniksestään – miniä aneli neuvoja netissä

25-vuotiaan naisen kiusallinen kertomus kiteyttää sen, ettei sukulaisiaan voi todellakaan valita.

25-vuotias nainen pyysi ongelmaansa apua Reddit-sivustolla. Nainen on rakastunut unelmiensa mieheen, häät siintävät tulevaisuudessa ja pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan.

Kaikki vaikutti täydelliselta siihen asti, kunnes nainen tapasi sulhasensa isän, joka tapaamisen jälkeen teki jotain todella kiusallista.

Tuleva appiukko päätti nimittäin ilahduttaa miniäänsä härskillä kuvalla.

Näin nainen kirjoitti Reddit-sivustolla:

"Olen seurustellut Buckin kanssa neljän vuoden ajan. Tapasimme collegessa, hän on todella mahtava tyyppi, hyvännäköinen. Hänen sisarensa ja äitinsä ovat ottaneet minut vastaan todella hyvin ja todella toivottaneet minut tervetulleeksi (sukuun). Odotan ensimmäistä lastamme. Me olemme molemmat unelmatyöpaikoissamme ja kaikki on hyvin – lukuunottamatta hänen isäänsä.

Hänen isänsä ja äitinsä ovat eronneet ja isä asuu toisella puolen maata New Yorkissa uuden vaimonsa kanssa.... tämä oli ensimmäinen kerta, kun tapasin hänet kasvotusten. Hän vaikutti todella kylmältä ja ytimekkäältä.

Vaihdoimme yhteystietoja pysyäksemme yhteyksissä, koska hän on sulhaseni isä. He eivät ole niin läheisiä kuin hän on muun perheensä kanssa. He eivät vain tunnu pitävän toisistaan."

Eikä ihmekään. Kuusikymppinen isä nimittäin teki seuraavaksi jotain todella törkeää.

"Yöllä sain viestin Facebookissa häneltä ja siinä oli kuvat, joissa hän piteli penistään, toisessa kuvassa velttona ja toisessa erektiossa", nainen kirjoittaa.

Kuvien yhteydessä oli kysymys: "Pidätkö, punapää?"

"Sinun täytyy kertoa hänelle"

Kuvista järkyttyneenä nainen halusi kysyä muilta Reddit-käyttäjiltä apua tilanteen ratkaisuun.

"Buck nukkuu vielä enkä ole varma, miten otan asian esille hänen ja ystävieni kanssa, sillä siitä aiheuttuu hirveä draama, niin kuin aina. Tarvitsen vain joitain neuvoja, kiltit."

Kun joku on pulassa, Reddit kyllä auttaa. Yksi hyvä neuvo tuli käyttäjältä nimeltä MdmeLibrarian:

"Sinun täytyy kertoa hänelle. Ei ole olemassa onnellista loppua, jossa et kerro hänelle. Joko hän saa selville myöhemmin tai hänen isänsä jatkaa ahdisteluasi.

Kun hän herää, helppo käsikirjoitus on: "Kulta, isäsi lähetti minulle peniskuvan ja se karmii minua!" ja sitten jatkat siitä. Hänen pitäisi olla se, joka hoitaa asian isänsä kanssa siitä eteenpäin."

Nainen otti neuvon vastaan ja kertoi miehelleen. Hän palasi päivittämään lopputuloksesta myös neuvonantajilleen.

"Kerroin hänelle ja tämä on yksi harvoista kerroista, kun olen nähnyt hänet oikeasti vihaisena. Hän yritti ottaa isäänsä yhteyttä, mutta hänen isänsä ei vastaa puhelimeen. Hän käski minun blokata hänet Facebookista js tein niin.

Hän on puhelimessa siskonsa tai äitinsä kanssa, en ole varma kumman."

Tämän jälkeen nainen ei ole palannut päivittämään, miten kiusallinen tilanne on perheen kesken ajateltu hoitaa. Ainakaan vielä.

Video: Miten seksivälineet suunnitellaaan?

1:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.