Tuleeko koirasi yöllä sänkyyn? Tähän videoon pystyt samaistumaan

Tällä suloisella karvaturrilla on Instagramissa yli 15 000 seuraajaa 0:49
Myös suomalainen Frank on suosittu somekoira.

Portugalilaismiehen video paljastaa, kuinka vaikeaa koirien kanssa nukkuminen voikaan olla.

Mielipiteitä siitä, kannattaako koira päästää sänkyyn nukkumaan, on monia. Joidenkin tutkimusten mukaan koira ei vaikuta unenlaatuun, mutta moni herkkäunisempi koiranomistaja on ainakin taatusti oppinut kantapään kautta, että koiran päästäminen sänkyyn voi olla virhe. Asiantuntijat ovat myös muistuttaneet, että seksielämän kannalta lemmikkien pääsy sänkyyn voi olla kohtalokasta.

Podarroz-weimaraner-nimistä Instagram-tiliä pitävän suloisen koirakaksikon omistajan jakamalla videolla osoitetaan, kuinka hankalaa nukkuminen voi pahimmillaan olla touhukkaiden koirien kanssa.

"Nuku koirasi kanssa, he sanoivat..."

– Nuku koirasi kanssa, he sanoivat... se tekee hyvää sinulle, he sanoivat, Pó Darroz - ja Broa de Mel -nimisten koirakaverusten omistaja kirjoittaa humoristisen videon yhteydessä.

Videota on katsottu jo yli 244 000 kertaa. Tykkäyksiä sillä on yli 25 000.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla weimarinseisoja nukkuu aivan miten sattuu, pää peiton alla, välillä takapuoli turhankin lähellä omistajan kasvoja. Liikkuvaisempi mäyräkoira kulkee puolestaan pitkin sänkyä, silloin tällöin omistajansa kainaloon asettuen.

Video on huvittanut muita koiranomistajia.

– Se ei haittaisi, jos sinulla olisi isompi sänky, totesi yksi kommentoijista.

– Minulla on neljä weimarinseisojaa ja yksi mäyräkoira, tunnen tuskasi, nauroi eräs.

– Juuri noin minä nukun koirani kanssa, haha, paljasti yksi koiranomistaja.

– Miten sinä pystyt lepäämään? ihmetteli eräs.

"Jos sinusta on outoa, että koirasi seuraa sinua vessaan, kuvittele, että joka kerta, kun kakkaisit, mies tulisi vessaan sanokseen "hyvä poika" ja keräisi sen pois silitettyään päätäsi... Kuka tässä on outo?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaksi asiaa muuttuvat elämässäsi, kun hankit koiran. 1. Sinun ei tarvitse enää koskaan nostaa ylös ruokaa, jonka tiputit vahingossa lattialle. 2. Puhelimesi muisti on 90 prosenttisesti valokuvia siitä nukkumassa." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat