Koira ei ollut kuulevinaankaan omistajansa maanittelua – vasta "taikasana" herätti

Näin etsit punkkeja koiran turkista 2:02
Näin etsit punkkeja koirasta.

Koiran esitys on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Koirat osaavat tunnetusti herättää hilpeyttä erinäisillä tempauksillaan. Muistatko esimerkiksi koiran, joka päätti esittää kuollutta, koska ei päässyt metsälenkille? Tai koiran, jonka eroahdistus helpotti hassun keinon vuoksi?

Twitterissä naurattaa myös video koirasta, jolla on selvästi harvinaisen valikoiva kuulo. Skotlantilaisen Christie Wilsonin jakamalla videolla Chester-koira esittää, ettei kuule, kun omistaja yrittää puhua sille. Christien päivityksen mukaan koiraa yritetään saada videolla omaan sänkyynsä nukkumaan. 

Christie kertoo saatteessa, että kyseessä on hänen serkkunsa koira, jolle kyseinen pelleily on normaalia. Tällä kerralla serkku kuvasi koiran juksauksen, jotta Christiekin näkisi sen.

Videolla koira esittää, ettei kuule omistajaansa, kunnes kuulee taikasanan "herkku". Tämä saa koiran katsahtamaan, onko todella herkkuja luvassa. Kun luvattuja nameja ei näy, koira sulkee jälleen silmänsä ja laittaa valikoivan kuulon päälle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hulvatonta videota on katsottu jo yli 440 000 kertaa. Sillä on myös yli 26 000 tykkäystä. Moni koiranomistaja samaistui Chester-koiran temppuun oman lemmikkinsä osalta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Twitter

Lue myös:

    Uusimmat