TTK-opettaja Anssi Heikkilä hehkuttaa matkan Krista Siegfridsin kanssa muuttaneen häntä – Ernest Lawson: "Ohjelman historian kovin pari!"

Anssi Heikkilä muistelee TTK-taivaltaan Instagram-tilillään.

Laulaja Krista Siegfrids sijoittui viime sunnuntaina jännittävässä Tanssii Tähtien Kanssa -finaalijaksossa toiseksi yhdessä parinsa Anssi Heikkilän kanssa.

Heikkilä muistelee taivaltaan kisassa Siegfridsin kanssa Instagram-tilillään. Hän jakoi seuraajilleen pätkän parin viimeisestä tanssista, jonka inspiraationa toimi Rahapaja-sarja. Heikkilä kirjoittaa parin halunneen lopettaa kisan samalla tavalla kuin aloitti, räjähtävästi. 

– Matkamme Kristan kanssa muutti minua. Aion omaksua loppuelämäkseni sen asenteen, jolla hän suhtautuu elämään. Tämä oli paljon enemmän kuin työ. En aio koskaan unohtaa tätä, hän kirjoittaa englanniksi. 

TTK-kauden parinsa Anniina Koivuniemen kanssa nimiinsä vienyt Ernest Lawson hehkuttaa kaksikkoa videon kommenttikentässä. 

– Ohjelman historian kovin pari! Lawson kirjoittaa. 

Myös muut Heikkilän seuraajat ylistävät kaksikon suoritusta TTK-kisassa.

–  Teidän yhteistä matkaa on ollut suuri iloa seurata, eräs seuraajista kirjoittaa. 

– Tämä oli niin mahtava, täydellinen lopetus, toinen julisti. 


Toiseksi sijoittunut pari teki kauden aikana myös TTK-historiaa saamalla enemmän kymppirivejä kuin kukaan kisaaja aikasemmin.

– Sehän on tosi siistiä. Sanoin silloin kun tää alkoi, että haluan tehdä jotain, mitä kukaan muu ei ole tehnyt. Ja sitä me tehtiin! Siegfrids kuvaili MTV Uutisten haastattelussa. 

Aikaisemmin ennätystä nimissään pitänyt Christoffer Strandberg on Siegfridsin hyvä ystävä. 

– Sain viestin Christofferilta tänään, että good luck rakas ystäväni. Se oli kiva, tuki siinä, laulaja paljasti. 

Katso myös parin finaalin tanssit: 


Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat