TPS-omistajat avasivat Antero Niittymäen lähdön taustoja – keskustelu päävalmentajan jatkosta muutti kaiken

TPS:n ex-luotsi Kalle Kaskinen avautuu potkuistaan:"Muutamat kyyneleet oli näkyvissä" 16:12
Videolla TPS:stä potkut saaneen Kalle Kaskisen mietteitä.

TPS:n enemmistöomistajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja kertoivat avoimesti urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäen lähdöstä.

TPS:n syyskausi on ollut täynnä myllerryksiä. Yksi niistä on urheilujohtaja Antero Niittymäen irtisanoutuminen tehtävästään.

Niittymäki olisi halunnut antaa potkut Kalle Kaskiselle, mutta ylin johto ei siihen suostunut. Niittymäki koki, ettei hänellä ole riittävää sananvaltaa tehtävässään. Ex-maalivahti teki oman johtopäätöksen.

Asia nousi esille, kun TPS:n enemmistöomistajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja kutsuivat median edustajat tiloihinsa puhumaan TPS:stä, jonka hallituksessa he toimivat.

– Siihen asti olimme seisseet kaikkien Anteron esittämien asioiden takana. Kun olimme eri mieltä, asiat johtivat siihen, että hän jätti tehtävän, Paananen valotti.

Kun Niittymäki oli jo lähtenyt, TPS:n johto päätti erottaa Kaskisen.

TPS palkkasi urheilujohtajan tehtävään Jääkiekkoliitossa toimineen Rauli Uraman. Hänen varsinainen työnsä alkaa vasta ensi keväänä.

– Uraman tehtävänimike on urheilujohtaja, sillä hänen tehtäväkenttänsä on laajempi kuin urheilutoimenjohtajan. Urama tietää kansainvälisen jääkiekon vaatimuksen, minkä takia hän on hyvä tähän tehtävään.

Lue myös:

    Uusimmat