Mainos

Tosielämän Barbie ja Ken: Pakkomielle kauneusleikkauksiin tuhosi rakkauselämän!

3:57

Kauneusleikkauksiin pakkomielteisesti suhtautuva kaksikko aikoo jatkossa toipua yhdessä leikkauksistaan. Katso video parin seikkailusta Las Vegasissa!

Kauneusleikkauksiin hurahtanut ruotsalainen Pixee Fox, 26, on noussut otsikoihin usein – erityisesti poistettuaan kuusi kylkiluutaan. Foxin tavoitteena oli saavuttaa kapeaakin kapeampi vyötärö ja hyvin epätodellisen näköinen tiimalasivartalo – ja siinä nainen todellakin onnistui. Foxille on tehty muun muassa myös neljä rintaleikkausta ja kaksi nenäleikkausta. Vyötärön mitta on leikkauksien jälkeen noin 36 senttimetriä

Myös Justin Jedlicasta,35, on kirjoitettu paljon. Amerikkalaismiehelle on tehty yli 340 kauneusoperaatiota. Muun muassa miehen olkapäitä, selkää, hauiksia ja pakaroita on korjailtu.

Operaatioilla on kuitenkin ollut hintansa niin Foxille kuin Jedlicallekin. Jedlica erosi aviomiehestään kolmen vuoden avioliiton jälkeen, kun taas Fox puolestaan on päättänyt, ettei anna yhdenkään suhteen tulla kauneusleikkaussuunnitelmiensa tielle.

Ulkonäköönsä pakkomielteisesti suhtautunut pari tapasi toisensa televisio-ohjelman kuvauksissa Las Vegasissa ja heidän välilleen muodostui side.Kumpikin aikoo mennä vielä tämän vuoden puolella uusiin leikkauksiin samaan aikaan, jotta he voivat toipua yhdessä. Romanttista suhdetta parilla ei kuitenkaan ole.

Yhteensä parilla on mennyt rahaa operaatioihinsa yli 400 000 euroa.

Pixee Fox ennen leikkauksia ja 18 kauneusoperaation jälkeen – ennen silmäimplanttien laittoa:

Ennen ja jälkeen

Pixee Fox (11)
Pixee Fox ennen leikkauksia. Copyright: Barcroft USA/All Over Press. Photographer: Barcroft USA.
Pixee Fox (6)
Pixee Fox leikkauksen jälkeen. Copyright: Ruaridh Connellan / Barcroft USA/All Over Press. Photographer: Ruaridh Connellan / Barcroft USA.

Video: Katso myös video Pixien järkyttävästä silmäoperaatiosta.

8:35

Lähde: AOP

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.