"Toivoin, että heräisin aamulla ja olisin kuin siskoni" – perhe hylkäsi transsukupuolisen Stephanien

Stephanie Jones joutui kodittomaksi, koska ei ollut kuten muut. 

Stephanie Jones tiesi jo nelivuotiaana syntyneensä väärään kehoon. Nyt 28-vuotias Jones elää viimein elämää, joka tuntuu hänenlaiseltaan.

Jones kertoo jo lapsena tunteneensa, että jokin on vialla: hänen kehonsa tuntui kuin löysältä kääreeltä hänen todellisen minuutensa ympärillä. Jones muistaa halunneensa aina leikkiä siskojensa kanssa. Hän hiipi salaa siskojen huoneisiin, kun nämä olivat poissa, ja tanssi peilin edessä mielikuvitusprinssin kanssa.

– Menin yleensä nukkumaan ja toivoin, että heräisin seuraavana aamuna ja olisin kuin siskoni, Jones kuvaa Daily Mailille.

Transsukupuolinen Stephanie Jones

mvphotos-0293938004
Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.
mvphotos-0293939272
Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.

Jonesin salaisuus paljastui hänen ollessaan 17-vuotias. Jonesin ”ystävät” varastivat tämän päiväkirjat ja näyttivät ne kaikille.

Jopa Jonesin perhe hylkäsi hänet, ja Jonesista tuli koditon. Nykyisinkään hän ei puhu toiselle siskoistaan. Toinen, vanhempi sisko Jenny, on kuitenkin hyvissä väleissä Jonesin kanssa. 

– Olen äärimmäisen ylpeä Stephaniesta nyt, hän on paljon itsevarmempi kuin ennen ja tyytyväinen itseensä. Se on ihana nähdä.

Sukupuolineutraalit vessat yleistyvät:


Lähde: Caters News, Daily Mail


Lue myös:

    Uusimmat