Toimittajan kysymys Zlatan Ibrahimovicista hämmensi MM-kisojen lehdistötilaisuudessa – tähtimaalivahdin ilme kertoi kaiken

Katso videolta Musovicin loistotorjuntoja sekä Yhdysvaltojen dramaattinen putoaminen rangaistuspotkukisassa.

Ruotsin maalivahti Zecira Musovic nousi suureksi sankariksi jalkapallon MM-kisojen neljännesvälierässä, jossa Ruotsi pudotti hallitsevan maailmanmestarin Yhdysvallat rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Musovicille esitettiin hämmentävä kysymys.

Katso pääkuvan videolta Musovicin loistotorjuntoja sekä Yhdysvaltojen dramaattinen putoaminen rangaistuspotkukisassa.

Ruotsin ja Yhdysvaltojen välisen ottelun varsinainen peliaika oli maaliton. Vasta rangaistuspotkukisan jälkeen Ruotsi vei puolivälieräpaikan lukemin 5-4. Suurta roolia näytteli ruostalaisvahti Zecira Musovic, joka otti ottelussa lukuisia huippupelastuksia. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Musovic rikkoi myös nollapelin pelaavan maalivahdin yhden ottelun torjuntaennätyksen MM-kisoissa (11 torjuntaa). Lehdistötilaisuudessa oli ottelun jälkeen hämmentävä tilanne, kun brasilialaistoimittaja halusi kysyä Musovicilta, mikäli hän tuntee Zlatan Ibrahimovicin. Kysymyksen taustalla on se, että molemmat ovat Bosnia-taustaisia. BBC:n toimittaja Emma Smith raivostui brasilialaistoimittajan kysymyksestä.

– Istuin kahden tuolin päässä kysymyksen esittäneestä toimittajasta ja en voinut uskoa korviani. Todella epäkunnioittavaa tuollaisen loistoesityksen ja uskomattoman ottelun jälkeen. Saimme esittää kolme kysymystä Musovicille lehdistötilaisuudessa. Yksi niistä oli tämä paska, Smith kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Musovicilta nähtiin kummastunut ilme kysymyksen jälkeen. 

– Ruotsissa kaikki tuntevat Zlatanin, Musovic vastasi brasilaistoimittajalle.

Ruotsin MM-turnaus jatkuu ensi viikon perjantaina Japania vastaan pelattavalla puolivälieräottelulla.

Katso alta Forbesin toimittajan Asif Burhanin jakama kuva Musovicin ilmeestä.

Lue myös:

    Uusimmat