Tiger Woods mukaan Japanissa pidettävään huipputapahtumaan – harrastelijoiden suosima rahapeli kisamuotona

Tiger Woods, Rory McIlroy, Jason Day ja Hideki Matsuyama osallistuvat lokakuussa Japanissa pidettävään turnaukseen, jonka pelimuoto poikkeaa tavallisesta. 

"Skini" on tuttu pelimuoto golfin harrastepelaajille. Siinä jokaiselle reiälle on määritelty panos, jonka reiän voittaja kuittaa. Tasatilanteessa rahat jäävät taskuun, ja seuraavalla väylällä summa on isompi. 

Huippugolfaajilla perussäännöt ovat samat, mutta summat isompia. 

Tapahtuman nimi on "The Challenge Skins". Tiger Woods totesi Reutersille, että hän päätti osallistumisesta keskusteltuaan televisioyhtiöiden kanssa. 

– En ole ollut Japanissa sitten vuoden 2006. Golfin fanit ovat siellä maailman parhaimmistoa. Se on uniikki formaatti, ja vastustajat huippua. En malta odottaa, että pelaan heitä vastaan, Woods sanoi.

McIllroy on niin ikään innoissaan pelimuodosta. McIllroy sanoi, että pelimuodon vaatima aggressiivisuus sopii hänelle hyvin. 

– Turnauksessa on niin monia hauskoja elementtejä, jotka saavat minun haluamaan voittoa. Pelaaminen Hidekin kanssa hänen kotimaassaan ja Tigerin paluu Japaniin vihreässä takissa. Olen erittäin motivoitunut. 

– Skineissä on hauskaa, että kannustat muita, jos olet itse menettänyt reiän voittomahdollisuuden. Toivot, reiän päättyvän tasan, että voit voittaa seuraavan. Kun rahat kasaantuvat, olet aina lopussa mukana. 


Lue myös:

    Uusimmat