Testikuskin pahin painajainen toteutui: Naamioitu uutuusmaasturi kosahti keskelle Los Angelesia

Tämä tapaus on monellakin eri tavalla huonoa mainosta Alfa Romeon omistavalle Fiat Chrysler -konsernille.

Autovalmistajat pyrkivät varjelemaan uusien malliensa ennenaikaista paljastumista viimeiseen asti. Erikoisilla naamioinneilla on tarkoitus hämätä niin suuren yleisön kuin kilpailijoidenkin edustajien silmäpareja.

Valmistajat eivät myöskään tahdo päästää ketään tarkastelemaan näitä naamioituja autoja yhtään lähempää kuin on tarpeen. Siksi eräälle Alfa Romeon testikuskille sattunut tilanne olikin varmasti lähellä henkilökohtaista painajaista.

Kuljettajan ohjastama, vielä julkistamaton, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio nimittäin hyytyi liikennevaloihin keskelle Los Angelesia. Mikäli naamiovärityksessä oleva auto ei kiinnittänyt tarpeeksi sivullisten huomiota, teki sen viimeistään sammumista seurannut operaatio. Kuljettaja nimittäin ryhtyi huputtamaan keskellä katua seissyttä autoa odotellessaan hinausta, mutta joutui jättämään muun muassa perän peittämättä, jotta hätävilkut näkyisivät.

Voit katsoa lisää kuvia autosta Jalopnikin verkkosivuilta.

Autosta jaettiin useita otoksia sosiaaliseen mediaan. Oheisen kuvan ottaneen miehen mukaan kuljettaja hermostui, kun hän kävi nostamassa auton päälle asetettua huppua saadakseen paremman näkymän sen keulasta. Kuvan ottajan mukaan poliisi sakotti testikuskia.

***

6:15

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.