Tesla Model 3 on varattavissa tänään – nykyiset Tesla-omistajat etusijalla

Tesla on yksi autoilun sähköistymisen suurimmista voittajista. Se on onnistunut luomaan premium-sähköauton, joka kiinnostaa ihmisiä ympäri maailmaa. Myös Suomessa auto on myynyt hintaansa nähden hyvin, ja esimerkiksi viime vuonna Suomessa ensirekisteröitiin 144 uutta Tesla Model S -autoa.

Genevessä nähtiin Teslan käsitys tila-auton ja crossoverin sekoituksesta. Tämä malli tunnetaan nimellä Model X, ja se saapuu Suomeen tulevana syksynä. Sähköautomaailma kuitenkin odottaa jo seuraavaa tulokasta, joka tuo Teslan huomattavasti aiempaa edullisempaan hintaluokkaan.

Kyseessä on perinteisten premium-sedanien luokkaan iskevä Tesla Model 3, jonka hinta tehtaan mukaan tulee asettumaan Yhdysvalloissa noin 35 000 dollarin paikkeille.

Teslan Model 3:n ennakkovarauksia aletaan vastaanottamaan valtuutettujen jälleenmyyjien liikkeissä torstaina 31.3. liikkeiden avautuessa. Suomessa Vantaalla sijaitseva Tesla Store avaa myynnin osalta ovensa kello 10.00, jolloin varauksia aletaan ottamaan vastaan. Varauksen yhteydessä peritään 1 000 euron varausmaksu. Autot toimitetaan varausten kirjautumisen mukaan, joten ensimmäisten joukkoon halutessaan kannattaa olla kärppänä paikalla. Ennakkovarausten suhteen nykyiset Tesla-omistajat ovat vielä etusijalla. Varauksia on mahdollista tehdä myös verkossa Suomen aikaa 1.4. kello 6.30 alkaen.

Uuden Model 3 -mallin tuotannon on tarkoitus alkaa loppuvuodesta 2017. Toimitukset aloitetaan tämän jälkeen Yhdysvalloista ja Eurooppaan auton voi odottaa rantautuvan siis vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja