Teinipoika halusi viedä tyttöystävänsä treffeille – kuva liikuttavasta teosta on sulattanut ihmisten sydämet

Teinipojan esimerkillinen toiminta on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. 

Tämä teinipoika osoittaa teollaan uskomatonta aloitekykyä ja reippautta. Aiemmin tässä kuussa Kaliforniassa asuva mies kuvasi 14-vuotiaan Cody Michelin ajamassa hänen nurmikkoaan. Tämä Facebookissa jaettu kuva on lähtenyt leviämään nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen, ja lukuisat ihmiset ovat liikuttuneet pojan epäitsekkäästä eleestä.

Kuvatekstissä kerrotaan, että poika oli pyytänyt päästä ajamaan nurmikkoa, jotta voisi viedä tyttöystävänsä ensimmäisille kunnon treffeille.

Poika ansaitsi eleellään enemmän kuin oli odottanut

Kuvan jakanut Ryan Cox kertoo, että poika oli kävellyt hänen talolleen ruohonleikkuri mukanaan ja pyytänyt saada ajaa miehen nurmikon pientä maksua vastaan. Mies epäili aluksi pojan motivaatiota, mutta syy ratkesi pian.

– Haluaisin viedä tyttöystäväni huomenna lounaalle ja minulla ei ole tarpeeksi rahaa, poika oli vastannut ja kertonut kiertävänsä naapurustossa ovelta ovelle työn toivossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Selityksestä liikuttunut Cox pyysi poikaa nurmikonleikkuun lisäksi siivoamaan jalkakäytävän, jonka avulla hän ansaitsi tarpeeksi viedäkseen tyttöystävänsä lounaalle sekä ostaakseen hänelle kukkia.

Miehen noin viikko sitten Facebookiin lisäämässä kuvassa hän ylistää pojan aloitekykyä. Kuva on lähtenyt leviämään nopeasti ja sitä on jaettu jo yli 95 000 kertaa.

– Useimmat lapset olisivat kysyneet äidiltä tai isältä. Hän tekee tämän nuoren naisen ylpeäksi, eräs kommentti julistaa.

Monet kommentoijat ovat lisäksi tarjonneet pojalle puutarhatöitä. 

Siitä huolimatta, että poika ansaitsi tarpeeksi rahaa tarjotakseen tyttöystävälleen aterian, ravintola päätti maksaa nuoren parin aterian tarinan kuultuaan. Michelin kertoo olevansa ikionnellinen siitä, että pariskunnan ensimmäiset treffit sujuivat yli odotusten. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja